فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : برای کمک به تولید مقدارموادغذایی کلان ،کشاورزی ما باید به روش علمی جدید انجام گیرد و در این صورت به انواعموادشیمیایی کشاورزی ، از جملهکودهای گوناگون،انواع داروی بیماریهایحیوانی و گیاهی،مواد آفت کش،مواد مکمل غذاییو ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : يکي از مهمترين روشهاي آماده سازي يا فرآوري مواد خوراکي، حرارت دادن آنها ميباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کيفيت خوراکي(Eating Quality) مواد غذايي ميشود، بلکه از طريق کاهش سرعت يا توقف فعاليتهاي شيميايي، ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوتنوعی خوراک شیرین است که از پختنمیوه های درسته یا تکهشده مثلسیب،گلابی،هلو،گیلاس،توتفرنگی،آلو و ... به همراهشکرتهیه می شود. معمولاًآب موجود در کمپوت ازمربا،ژله وکنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواعادویه جاترا هم اضافه ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوتنوعی خوراک شیرین است که از پختنمیوه های درسته یا تکهشده مثلسیب،گلابی،هلو،گیلاس،توتفرنگی،آلو و ... به همراهشکرتهیه می شود. معمولاًآب موجود در کمپوت ازمربا،ژله وکنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواعادویه جاترا هم ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کاغذ و کاغذ سازی یکی از صنایع مورد نیاز کشور بوده و است ، کشور ما قسمت اعظم نیاز خود به کاغذ را از کشور های صاحب صنعت در این زمینه تامین می کند ، رشد و شکوفایی و خودکفایی کشور در زمینه تولید کاغذ یکی از مواردی است که از اهمیت ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نام محصول کغذ تست لاینر و وایت تاپ بوده و اغلب جهت استفاده در لایه رویی کارتن های بسته بندی به صرف می رسد. چگونگی طبقه بندی این محصول علاوه برز نوع کاربری آن در لایه میانی موجدار (فلوتینک)، سطوح طرفین موجدار (لایتر) و سطوح ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود میآید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست میآید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت میشود . این ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : قفل های سوئیچی به عنوان وسیله ای مطمئن و ارزشمند جهت حفظ اموال و انحصار و تملک دارایی های بشر و مصونیت بخشیدن به آن ها امروزه در سطح بسیار گسترده و به میزان قابل توجه ای از عمومیت ضرورت استفاده ویژه ای برخوردار می باشد. ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : از آنجایی که کشور ایران از معادن غنی و وسیعی برخوردار است بهره گیری مؤثر از این ذخایر از منابع مهم تأمین بودجه مالی کشور است و در پروسه فن آوری محصولات معدنی مثل سرب، مس، روی، طلا، سنگ آهن و همچنین در تولید کاشی، سرامیک، ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : فنر به عنوان یکی از اجزای سیستم تعلیق، نقش اساسی در کیفیت رانندگی و حمل و نقل و نیز افزایش عمر اتومبیل دارد استفاده از فنر در انواع خودرو اعم از سواری، مسفری، وانت، کامیون، اتوبوس، و واگن های مسافری و باربری، علاوه بر ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذاییمناسب باید کلیه مواد مغذی (موادنشاسته ای،پروتئینی،چربی ،ویتامینها و املاح) را به نسبت های متعادلدر اختیار کودک قرار دهد تاانرژی مورد نیازاو که معمولاَ بر اساس صد کیلوکالری به ازای هرکیلوگرموزن بدن است ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه میکنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام میدهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ساچمه فولادی (شات بلاست) در ارتقا و افزایش کیفی صنایع مختلف تولیدی از جمله ریخته گری قطعات– ماشین سازی- آهنگری- خودروسازی ودیگر صنایع فلزی مصارف فراولن دارد. با توجه به محدودیت تعداد واحدهای تولید کننده داخلی، تولید و ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : غذابه هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرامی خوردیامیآشامد. واژهغذاشامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولیدانرژی وتغذیه در جانوراناست و معمولاًجانورانوگیاهان،منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا ...