چکیده :
فعالیت های انجام شده توسط کار آموز با توجه به برنامه ها و شکایت هایی که اداره غذا و دارو داشتند انجام گرفته است به طور مثال درخواست کارخانه مرداس برای تعیین چربی شکلات که توسط استاد و کار آموز انجام گرفت و نتیجه را اعلام کردند .
با تشکر از عزیزانی که مرا در این دوره یاری کردند بخصوص استاد عزیز محترمم .....
مقدمه :
سازمان غذا و داروی ایران در پانزده اسفند 1389 در شورای عالی اداری تصویب و تشکیل شد مسئولیت این سازمان
بر ععده معاون غذا و داروی وزارت بهداشت می باشد .
وضایف :
بر اساس مصوبه شورای عالی اداری وظایف این سازمان عبارتند از :
تدوین ارایه سیاست ها ، برنامه ها و خط مشی های دارویی ، غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی ، بهداشتی ، بیولوژیک ، شیر خشک ، تجهیزات ، اقلام و ملزومات پزشکی مصرفی و غیر مصرفی و اقلام بسته بندی و اسباب بازی .
تعیین ، تدوین و اعلام ضوابط ، ویژگی ها و مقررات مربوط به واردات ، صادرات ، تهیه ، تولید ، انبارش ، حمل و نقل ، توضیح ، عرضه و انهدام مواد ، محصولات و فراورده های یاد شده .
تعیین تدوین و اعلام ضوابط و ویژگی های مربوط به ارزیابی و کنترل بر برنامه ها و خدمات دارویی ، غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی ، بهداشتی ، ملزومات و تجهیزات پزشکی و اقلام بسته بندی و اسباب بازی .
صدور ، تمدید و لغو موقت و دائم پروانه موسسات تولیدی ، وارداتی ، نگهداری ، حمل و نقل ، عرضه و توزیع دارویی ، تولیدی و مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی ، بهداشتی ، ملزومات و تجهیزات پزشکی مصرفی و غیر مصرفی .
صدور پروانه ها و مجوز های بهداشتی ساخت و ورود مواد ، فرلورده ها و اقلام یاد شده .
تعیین شرایط صدور ، تمدید ، لغو موقت و دائم مجوز ها و پروانه های آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو .
تعیین مبانی خدمات دارویی و آزمایشگاهی و تعیین تعرفه های دولتی و خصوصی مربوطه .
احیای مصرف داروهای گیاهی و گسترش استفاده از آن .
تهیه ، خرید و تامین دارو ، شیرخشک ، تجهیزات و اقلام پزشکی در جهت تامین و تحویل اقلام ضروری بازار از طریق منابع داخلی و خارجی .
سیاستگذاری ، برنامه ریزی و اجرای تحقیقات مرتبط با کنترل ، آزمایش و ارتقای کیفیت اقلام موضوع این مصوبه .
سازمان غذا و دارو با همکاری پلیس نیروی انتظامی ، اصناف مرتبط و گمرکات ایران کنترل و جلو گیری از تقلب و قاچاق در لوازم آرایشی و بهداشتی ، تجهیزات پزشکی و دارو ها را به انجام میرساند
لیست آزمایشات
اندازه گیری الکل سرکه |
اندازه گیری چربی سس مایونز |
اندازه گیری چربی سوهان به روش سوکسله |
اندازه گیری نیترات در آب |
استاندارد محلول سازی |
اندازه گیری چربی شکلات |
اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر |
اندازه گیری چربی خام به روش سوکسله |
استاندارد زعفران |
اندازه گیری گلو کوز در عسل |
HPLC-GC استاندارد دستگاه |
ندازه گیری نیتریت در سوسیس و کالباس |
اندازه گیری بریکس در رب گوجه فرنگی |
عکس های محل آزمایشگاه |
مبلغ قابل پرداخت 19,439 تومان
برچسب های مهم