مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 212
  • بازدید دیروز : 3031
  • بازدید کل : 12339547

اهمیت تاریخ


اهمیت تاریخ‏آموزی و تاریخ‏نگاری

شاید نتوان هیچ عرصه‌ای را به اندازه تاریخ و آنچه مربوط به آن می‌شود- یعنی تاریخ‌نویسی، تاریخ خوانی و نقد تاریخی- عرصه تحریف‌ها و درآمیختن راست و دروغ‌ها دانست.

 

از این حیث چه بسا یک تاریخ‌نگار رخدادی تاریخی را چنان آشفته و مشوش سازد که از اصل آن فرسخ‌ها دور باشد و بی‌تردید این امر، تاریخ خوانی و به پیرو آن فهم تاریخ را دچار اشکال سازد. در همین راستا رهبر معظم انقلاب در سخنانی بر ضعف‌ها و کمبودهای این عرصه به‌خوبی انگشت نهادند و بر لزوم توجه مسئولان و پژوهشگران به این مهم تأکید کردند. ایشان در آنجا فرمودند: هر جایی در تاریخ‌نویسی کم‌کاری شده دیگران آمده‌اند و تاریخ را برده‌اند. این رهنمودها از آنجایی اهمیت وافر خود را نشان می‌دهند که نسل سوم انقلاب از چندوچون وقایعی که در این 31سال انقلاب، گذشته آگاهی درستی ندارد و بر پژوهشگران و تاریخ‌نگاران منصف است که گرد ابهامات بزدایند و نسل‌ها را با حقایق امور آشنا سازند.

 

امام علی(ع )خطاب به فرزندش امام حسن(ع) می‏فرماید: فرزندم هر چند من به اندازه همه آنان که پیش از من بوده‏اند نزیسته‏ام اما در کارهایشان نگریسته‏ام و در سرگذشت‌هایشان و در آنچه از آنان مانده، فرورفته و دیده‏ام تا چون یکی از ایشان گردیده‏ام، بلکه با آگاهی‏ای که از کارهایشان به دست آورده‏ام، گویی چنان است که با نخستین تا پسینشان به سر برده‏ام.

 

آموزه‌های قرآن و روایات اسلامی مهمترین عامل روی‌آوردن مسلمانان به تاریخ‏آموزی و تاریخ‏نگاری بود؛ از این‌رو می‌توان سرآغاز تاریخ‏نگاری و توجه به رویداد‌های تاریخی را در دوره اسلامی قرآن مجید دانست. قرآن دارای آیات فراوانی در مورد سرگذشت پیامبران پیشین و سرنوشت اقوام و پیروان و علل شکست و انحطاط یا شکوفایی و رستگاری آنهاست.

 

توجه قرآن به تاریخ، نقل صرف رویدادهای گذشته نیست، بلکه اساساً ارائه شواهدی از تجارب انسان گذشته برای پندگرفتن و یافتن راه درست زیستن است. بدین‏سان قرآن، قوانین و سنن حاکم بر زندگی نوع بشر را که اختصاصی به گذشته ندارد، به پیروان خود می‏آموزد. این آموزه‌های قرآنی درباره تاریخ و تاریخ‏آموزی در کلام پیامبر اسلام و ائمه اطهار به‌روشنی نمایان است.

نقش مطالعه تاریخ در افزایش مهارتهای زندگی

((تاریخ تجربه ی زندگی انسان است که در طول زمان گسترش یافته )) بنابر این یکی از مفاهیم اساسی تاریخ تغییر می باشد .همچنین تجربه یکی از مفاهیم کلیدی تاریخ بشمار می اید و چون همه انسان ها در این تجربه شریکند ،کل این تجربه را که در طول بسیاری از نسل ها ادامه می یابد ، تاریخ می نامیم (استنفورد ۱۳۸۴:۳۳).از طرفی تاریخ ،علم آموختن گذشته برای فهم زمان حال است . زندگی امروزین حاصل کارها و اقدامات مردمان روزگار پیشین و حتی وقایعی است که در گذشته های دور اتفاق افتاده اند و همین امر در آینده نیز ادامه خواهد یافت ، بنابراین شناخت و فهم درست تاریخ به جوامع بشری کمک می کند تا آینده خود را بهتر رقم زده ، از اشتباهات نسل های گذشته پرهیز کنند.

از مهمترین فواید تاریخ نقشی است که در تکوین شخصیت آدمی دارد . با مطالعه تاریخ می توان مهارتهائی را که برای زندگی اجتماعی ضرورت دارد آموخت و آموزش تاریخ به مثابه پایه استواری در نظام تعلیم و تربیت کشورها به شمار می رود که جوامع بشری با تکیه بر آن بسیاری از مهارتهای اجتماعی را به نسل های آینده می آموزند. دانش آموزان برای ورود به زندگی اجتماعی نیاز به تقویت و فراگیری مهارتهائی دارند که رفتار اجتماعی آنان را شکل ببخشد ،درس تاریخ این توانائی را دارد که در آموزش بسیاری از این مهارتها نقش سازنده ایفا کند . به همین دلیل گروه آموزشی تاریخ منطقه زرین شهر با انگیزه هدفمند کردن فعالیتهای دبیران منطقه در راستای اهداف عالیه آموزشی در صدد تدوین مجموعه ای است که نقش سازنده درس تاریخ را در افزایش مهارتهای زندگی روشن نماید .

 

  انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 406

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما