مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 897
  • بازدید دیروز : 2064
  • بازدید کل : 13083650

مصاحبه با کارآفرین موفق دکتر شهاب جوانمردی


مصاحبه با کارآفرین موفق دکتر شهاب جوانمردی

 

خلاصه ای از بیوگرافی خودتان بفرمایید

دکتر جوانمردی: متولد 1353 در خرمشهر هستم، تحصیلات راهنمایی و دبیرستان خود را در مدرسه علامه حلی تهران گذارندم، از سال 1371 وارد دانشگاه شریف شدم و مدرک لیسانس خود را از آن دانشگاه اخذ کردم، سپس تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه امیرکبیر گذراندم.

در زمینه کاری ابتدا در دوره دانشجویی با بعضی از دوستان خود مدرسه راهنمایی علامه حلی(2) را تاسیس کردیم پس از دوسال در دبیرستان علامه حلی مسئول گروه کامپیوتر شدم، یکسال بعد معاونت آموزشی را تاسیس کردم و تا سال 79 همکاری خود را ادامه دادم. در سال 80 مدیر پروژه های ICTفرودگاه امام خمینی شدم و همزمان باشگاه رباتیک جوان را در فرهنگسرای جوان تاسیس کردم، سپس در سال 81 بنیاد توسعه فردا را با تنی چند از دوستان تاسیس کردیم که مجموعه ای بین رشته ای و کانون تفکر بود.

 

آقای دکتر لطفا تعریفی از کارآفرینی و کارآفرین برای ما بگویید

در اوایل باب شدن این کلمه آنرا معادل اشتغال زایی می دانستم و کارهایی مانند تاسیس کارخانه را نوعی کارآفرینی می پنداشتم، ولی پس از تاسیس بنیاد توسعه فردا به واسطه مشغله کاری و فکری وادار به تحقیق و بررسی بیشتر در این زمینه شدم. مثال کارآفرینی به قول یکی از دوستان کیکی است که در اشتغال زایی این کیک تکه تکه شده و میان افراد شاغل تقسیم می گردد و هرچه افراد شاغل بیشتر شوند این کیک به قسمت های کوچکتر تقسیم می شود اما در کارآفرینی اینگونه است که سعی می کنیم تکه کیک های افراد را هرچه بیشتر بزرگ کنیم.

مفهوم کارآفرینی و ایجاد ثروت مبتنی بر ایده های جدید و دیدگاه های جدید نسبت به مسائل قدیم بوده و انجام دادن کارها به روش های جدیدی است که قبلا به آن شیوه و آن منظور انجام نشده است. یعنی وقتی به ذنجیره تولید ثروت نگاه می کنیم کارآفرینی به معنی ایجاد خروجی های واقعی در این ذنجیره و مبتنی بر تفکر خلاق و روش های جدید است. اصولا کارآفرینی از رویا شروع شده و به تولید ثروت ختم می شود. این جریان دوار بوده و لزوما یکبار طی نمی شود.

کارآفرین کسی است که هر روز ایده های نو و راههای جدید را جستجو کرده و محصولات و خدمات جدیدی را تعریف کند. تلاش برای رسیدن به دونده ای که زودتر مسابقه را شروع کرده بیهوده است و ما زمانی موفقیم که مسابقه را زودتر شروع کنیم و کارآفرین چنین شخصیتی است.

 

 

در شرکتی که الان در آن مدیرعامل هستید چه کاری انجام می شود؟

شرکت فناپ (فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد) شرکتی است در حوضه ICT که در بدو تاسیس با ماموریت ارائه سرویس و خدمات مالی به بانک پاسارگاد ایجاد شده ولی به واسطه پتانسیل مجموعه دیدیم که می توانیم با هدف گذاری های جدی تر در 4 سال آینده جزو 3 شرکت اول ICT کشور شویم اما فعلا در حوضه خدمات مالی به بیمه ها، بانک ها و سرمایه گذاری فالیت می کنیم.


منابع مالیتان از کجا تامین می شود؟

دکتر جوانمردی: ما دو نوع منبع تامینی داریم که یکی از آنها انجام پروژه های مختلف و سرمایه گذاری روی محصولات جدید و هماهنگی بین ورودی و خروجی های مالی ناشی از آن درآمدهاست، دومین منبع نیز وام های بانکی است که دریافت می کنیم.

 

مشکلات پیش رویتان چیستند؟

دکتر جوانمردی: مشکل کلی که نه فقط برای ما بلکه برای دیگر شرکت های خصوصی وجود دارد کمبود نیروی انسانی توانمند، با انگیزه و ماندگار است. از یکطرف افراد در دانشگاه ها آنچنان که باید و شاید آموزش نمی بینند و ما باید برای آشنایی آنان با بازار کار وقت و هزینه زیادی صرف کنیم از طرف دیگر دانشجویان فارغ التحصیل به سبب برخی مشکلات اجتماعی همچون فقر انگیزه لازم برای کار و اشتیاق کافی برای پیشرفت را ندارند و دیگر آنکه نسبت خروجی نیروهای انسانی که به خارج از کشور مهاجرت می کنند با نسبت ورودی ها و آن دسته از کسانی که به بازار کار معرفی می شوند بسیار تفاوت دارد.

 

آقای دکتر رمز موفقیتتان چیست؟

دکتر جوانمردی: من خود را علاقه مند به توفیق می دانم و گمان می کنم روزی که خود را موفق بدانم آخرین روز پیشرفتم باشد و حس می کنم هرچه که تا کنون داشته ام مشمول توفیق الهی بوده است و دیگر اینکه هرگز سکون و تکرار را دوست ندارم و می خواهم هر روزم از روز قبل بهتر باشد.

 

  انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 295

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما