مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 3359
  • بازدید دیروز : 5020
  • بازدید کل : 13105814

طرز تهیه کیک گردویی


در ظرفی، گردو، شکر قهوه ای، شکلات چیپسی، بقیه آرد و دارچین را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را کنار بگذارید؛
زمان آماده سازی:20دقیقه
زمان پخت:50دقیقه

مواد لازم:

آرد نول (الک‌شده) – ۲۵۵ گرم
بیکینگ‌پودر – ۱ قاشق چای‌خوری
نمک – ۸/۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع – به‌مقدار لازم
مغز گردو (خرد و تست‌شده*) – ۱۰۰ گرم
شکر قهوه‌ای – ۵۰ گرم
شکلات چیپسی – ۵۰ گرم
دارچین (پودرشده) – ۱ قاشق چای‌خوری
کره (نرم‌شده) – ۱۴۰ گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) – ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغ – ۴ عدد
وانیل شکری – ۴/۱ قاشق چای‌خوری
خامه ترش – ۱۵۰ گرم

* مغز گردو را روی سینی فر بچینید و به‌مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا تُست شود سپس سینی از فر خارج کنید.

طرز تهیه کیک گردویی

آماده‌سازی

•کف و دیواره‌های قالب کمربندی ۲۳ سانتی‌متری را با روغن مایع، کمی چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید؛

• فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

• ۲۵۰ گرم آرد نول، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط و دوبار الک کنید.

‌روش تهیه:

۱. در ظرفی، گردو، شکر قهوه ای، شکلات چیپسی، بقیه آرد و دارچین را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را کنار بگذارید؛

۲. در ظرفی جداگانه، کره و شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید؛

۳. وانیل را به همراه خامه ترش به مخلوط بالا بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

۴. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

۵. نیمی از مایه آماده شده را کف قالب بریزید سپس نیمی از مخلوط گردو را روی آن پخش کنید، مجدداً بقیه مایه و بقیه مخلوط گردو را به ترتیب روی آن بریزید.

مراحل پایانی

قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، کیک را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود سپس کمربند قالب را باز کنید و بگذارید کیک به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز بماند تا کاملاً خنک شود. پس از این مدت، کیک عصرانه آماده سرو است.

جایگزین:

در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای مغز گردو، از‌‌ همان مقدار مغز بادام‌زمینی استفاده کنید.

پیشنهاد:

در صورت تمایل ، می‌توانید ۱۰۰ گرم شکلات سفید (خردشده) را به‌همراه یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع ذوب کنید و روی کیک را تزیین و سرو کنید.

http://daneshjooqom.4kia.ir

  انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1275

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما