کیک سیب زمینی در جاهای مختلفی آموزش داده شده است که در آن از سیب زمینی و تخم مرغ و سبزیجات استفاده میشود و به عنوان پیش غذا، سرو میشود اما امروز و در بخش شیرینی پزی، آموزش پخت یک نوع کیک شیرین با کمک سیب زمینی را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این کیک متفاوت، با ما همراه باشید.
اختصاصی تابناک باتو؛ کیک سیب زمینی در جاهای مختلفی آموزش داده شده است که در آن از سیب زمینی و تخم مرغ و سبزیجات استفاده میشود و به عنوان پیش غذا، سرو میشود اما امروز و در بخش شیرینی پزی، آموزش پخت یک نوع کیک شیرین با کمک سیب زمینی را برای شما قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این کیک متفاوت، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر: نصف پیمانه
سیب زمینی تنوری شده و رنده شده: یک پیمانه
روغن: نصف پیمانه
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
آرد: یک پیمانه
نمک: کمی
دارچین: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن میکنیم.
تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن، هم میزنیم. در هنگام هم زدن، روغن را به تدریج اضافه میکنیم تا مواد، کاملا یکدست شوند.
شکر و سیب زمینی را نیز کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم.
حالا نوبت بکینگ پودر، نمک و دارچین است. آنها را نیز به مواد قبلی افزوده و هم میزنیم.
آرد را الک کرده و اضافه میکنیم و با یک قاشق بزرگ، آرام آرام مواد را مخلوط میکنیم تا جایی که کاملا یکدست شوند.
قالب مستطیل شکلی را آماده میکنیم. آن را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم.
مواد را داخل قالب میریزیم. قالب را به مدت 45 دقیقه در فر قرار میدهیم.
کیک سب زمینی را با کرم کارامل یا پودر قند، تزیین میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو