مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 580
  • بازدید دیروز : 1452
  • بازدید کل : 13624875

47- پروژه کارآفرینی تولید الکترود42ص


47- پروژه کارآفرینی تولید الکترود42ص

 

فصل اول

کلیات

 

 

 

 

 

 

1- 1 مقدمه :

الکترودهای فولادی یکی از مهم ترین اقلام مصرفی در صنایع مختلف به خصوص صنعت ساختمان- ماشین سازی- ساخت تجهیزات- خودروسازی و دیگر بخش های صنعتی بوده و با توجه به تعداد محدود تولیدکننده در داخل کشور، دارای هزینه ارزی بالایی برای جبران نیاز داخلی را دارا می باشد.

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید الکترود با ظرفیت 2500 تن در سال

 

محل اجزا :

 

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید الکترود می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 40 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

درسنجشهای الکتروشیمیایی ، الکترود یکی از مهمترین اجزای یکسلول الکتروشیماییاست. الکترود ، تیغه‌ایفلزی است که باالکترولیت در تماس بوده و باعث انتقالالکترون از مواد داخلسلولمواد عمل کننده ، یونیزه کننده وبه مدار خارجی و یا از مدار خارجی به مواد می‌شود. هر سلول الکتروشیمیایی دارای دوالکترود است.

واکنشهایاکسایشیو کاهشی در سطح الکترودها صورت می‌گیرد. الکترودی که در آن ، عمل اکسایش صورتمی‌گیرد،کاتد نام دارد. الکترودها را بوسیله رابطهای فلزی که عبور جریان الکتریکی را بین آنهاممکن می‌کنند، به هم وصل می‌کنند. وقتی الکترولیتهای ناحیهکاتدیو آندی از لحاظ نوع و یا غلظت ، تفاوت داشته باشند، باید آنها را بوسیله رابطیاز الکترولیتها به یکدیگر مربوط کرد تا هم جریان کامل شود و هم از اختلاطالکترولیتها جلوگیری شود.

معمولا پلهای نمکی برای این کار استفاده می‌شوند.

 

معرفی الکترود بوسیله علائم شیمیایی

برای معرفی الکترود بوسیله علائمشیمیایی ، علامت مواد سازنده آن‌را در یک خط پهلویی هم می‌نویسند. در این حالت بینالکترولیت و بقیه اجزا ، خط عمودی قرار می‌دهند. این خط ، نشانگر آن است کهپتانسیلی بین دو قسمت برقرار می‌شود. اگر هر یک از دو بخش ، شامل چندفلز باشد، بین فازها ،کاما،قرار می‌دهند. برای حالت فیزیکی فازها علائم S برایجامد ، L برایمایع و g رابرایگاز استفادهمی‌کنند.

برای معرفی سلول الکتروشیمیایی ، علامت الکترودها را طوری پهلوی هممی‌نویسند که فرمول الکترولیتها ، کنار هم قرار گیرند و بین الکترولیتها دو خطعمودی می‌گذارند که طبق قرارداد ، آند در سمت چپ نوشته می‌شود. بعنوان مثال معرفییک سلول به شکل زیر نشان می دهد که:


Zn: الکترود آندی در داخل محلول الکترولیتبا غلظت y مولار قرار گرفته است.

Cu: الکترود کاتدی در داخل محلول الکترولیتبا غلظت X مولار قرار گرفته است.

این دو با هم یکسلول الکتروشیمیاییرا تشکیل می‌دهند.

پتانسیل مطلق الکترود

وقتی دو فاز مختلف در کنار هم قرار گیرند، امکانبرقراری پتانسیلی بین آنها وجود دارد. مثل وقتی که یک تیغه فلزی در داخلحلال ایده آل و یامحلول یونهای مربوطه‌اش قرارگیرد. بنابراین تبادلی بین یونهای فلز تیغه و یون فلزمحلول برقرار می‌گردد و در نهایت انتقال به تعادل منجر می‌شود. اگر یونها از تیغهبه محلول انتقال یابند، الکترونها در روی تیغه الکترود می‌مانند و بعد از زیاد شدنیون در حلال ، یونها به سطح تیغه بر می‌گردند و عمل به تعادل می‌رسد.

تیغه ،دارای بار منفی و محلول ، دارای بار مثبت می‌شود و اختلاف پتانسیلی بین تیغه ومحلول پدید می‌آید که آنراپتانسیل مطلق الکترودیمی‌نامند. در این فرایند ،مولکولهای حلال و میل قدرت نشر یونهای فلز به محیط ، موثر است.

 

پتانسیل قراردادی الکترود

نیروی الکتروموتوری هر سلول برابر با اختلافپتانسیل بین دو سر الکترودهای آن ، موقعی است که جریانی از مولد عبور نکند. اینکمیت را به سهولت می‌توان با پتانسیومتر اندازه‌گیری کرد، ولی هیچگونه روش نظری یاعملی برای تعیین اختلاف بین دو الکترود - الکترولیت وجود ندارد و در نتیجه سهمپتانسیل هر یک از الکترودها در نیروی الکتروموتوری سلول نامعلوم است.

در عملبرای اینکه بتوانند برای پتانسیل یک الکترود مقدار قابل بیانی داشته باشند، نیرویالکتروموتوری سلولی که از آن الکترودها و الکترود دیگری که با آن سلول بدون مایعتماسی تشکیل می‌دهد را اندازه می‌گیرند. الکترود دومی ،الکترودشاهد است و پتانسیل مشخص دارد و در نتیجه پتانسیل الکترود مورد نظر بامحاسبه تعیین می‌شود.

 

الکترود شاهد

مبنای سنجش و تعیین پتانسیل الکترودها ،پتانسیل صفر، پتانسیل الکترود استانداردهیدروژن است. علاوه بر الکترود استاندارد هیدروژن ، الکترودهای دیگر هم بعنوان شاهد انتخابمی‌شوند که پتانسیل این الکترودها نسبت به پتانسیل الکترود استاندارد هیدروژن بهسهولت تعیین می‌شود. الکترودهای کالومل،نقره - نقره کلریدوکینهیدروژناز این نوع هستند.

 

کاربرد الکترودها

الکترودها معمولا برای سنجش یک پارامتر مثلPH متری ،پتانسیومتری ، اندازه‌گیری غلظت یک یون یا مولکول و در شیمی تجزیه استفاده می‌شودو با توجه به پارامتر اندازه‌گیری الکترود مناسب استفاده می‌شود. الکترودها درانواع فلزی ، غیرفلزی ، شیشه‌ای ، بلوری و به بازار عرضه می‌شوند و هر کدامکاربرد مخصوص خود را دارند.

الکترود شاهد

الکترود شاهد، الکترودی با پتانسیلمعلوم می‌باشد که برای تعیینپتانسیلسایرالکترودها مورد استفاده قرار می‌گیرد. پتانسیل الکترود استاندارد، اساس تعیین پتانسیلسایر الکترودها می‌باشد (پتانسیل صفر). برای اینکه الکترودی به‌عنوان الکترود شاهداستفاده شود، باید دارای شرایطی باشد که به شرح زیر می‌باشد:

  • دارا بودن پتانسیل ثابت و تکرار شدنی.
  • پلاریزه نشدن برای چگالی‌های جریان کم ، موقعی که جریان از آنها عبور می‌کند،یعنی بطور برگشت‌پذیر عمل کردن الکترود.
  • الکترود باید سطح زیادی داشته باشد و غلظتالکترولیت آن خیلی کم نباشد.

انواع الکترود شاهد

الکترود استاندارد هیدروژن (S.H.E)

الکترود هیدروژن ، از یک ورقهپلاتین بهسطح تقریبی 1cm2 تشکیل شده است که بر روی آن ، با عملالکترولیز ، پلاتین قرار داده‌اند تا سطح موثر الکترود زیاد شود. این ورقه در محلولیون هیدروژن وارد شده ، گازهیدروژن از راه یک لوله به سطح آن می‌رسد و محلول اطراف آن رااشباع می‌کند. الکترود هیدروژن به صورت زیر معرفی می‌شود:

pt , H2(P)|H+m


و معادله واکنش الکترودی آن چنین می‌باشد:

2H++2eH2(g)


پتانسیل آن ، بهدما وفعالیت یون هیدروژندر محلولوفشار گاز، مربوط می‌باشد. اگر فعالیت یون هیدروژن برابر باواحد و فشار گاز هیدروژن برابر با یک اتمسفر باشد، الکترود را ،الکترود استاندارد هیدروژنمی‌گویند (S.H.E) و پتانسیل آن را در هر دمایی بطور قراردادی برابر با صفر می‌گیرند. الکترود هیدروژن ، بیشترین جریان مبادله را دارد. به همین علت ، از لحاظ بازگشتپذیری بهترین الکترود می‌باشد.

 

الکترود کالومل(Hg2cl2)

کاربرد این الکترودها ازدیگر الکترودهای شاهد بیشتر است. الکترود عبارت است از مقداریجیوه که درتماس باکالوملبوده ، آن هم در مجاورتکلرید پتاسیمقرار دارد. یکمفتول پلاتینی ارتباط جیوه با مدار را برقرار می‌کند. اگر کالومل به روش الکتریکیتهیه شود، بازگشت‌پذیری خوبی دارد. پتانسیل الکترود کالومل نسبت بهاکسیژن حلشده در محلولهای خنثی حساسیتی نشان نمی‌دهد، ولی در محیطهای اسیدی حساسیت نشانمی‌دهد.

پتانسیل الکترودهای کالومل تابع غلظت محلول کلرید پتاسیم آنهامی‌باشد و درسه نوع الکترود که غلظت الکترولیت آنها 0.1N و 1N واشباع است، تهیه می‌شوند که نوع اشباع بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته اینالکترود معایبی دارد که عبارتند از: پایداری کم ، کمی تکرار پذیری پتانسیل آن نسبتبه بقیه انواع الکترودها ، بالابودن ضریب دمایی آن و دیر به تعادل رسیدن پتانسیل آن، وقتی که دما بالا می‌رود.

الکترودهای کالومل را می‌توان در بالای 100درجهسانتی‌گراد و حتی 250درجه سانتی‌گراد هم برای چند ساعت بکار برد. اما در حدود 70درجه ، ناپایداری قابل ملاحظه‌ای نشان می‌دهند. اگر به محلول اشباع شده KCl ، یکپلی‌الکلاضافه شود، الکترود را می‌توان تا 30-درجهسانتی‌گراد بکار برد و نتایج خوبی بدست آورد. معادله واکنش الکترودی به صورت زیراست:

Hg2Cl2(5) +2e 2Hg(l) + 2cl

 

الکترودهای نقره-کلریدنقره:

این الکترودها در موقع کارکردن ، جوابهایتکرار شدنی می‌دهند و مدتها سالم می‌مانند. تهیه آنها ساده است واکسیژن ونور تاثیری بر پتانسیل آنهاندارد. با توجه به روش تهیه ، رنگ آنها از گُلی (تقریباصورتی) تا قهوه‌ای تغییرمی‌کند. رنگ بهترین آنها کمی گُلی‌رنگ می‌باشد.

در دمای بین صفر تا 240 درجهسانتی‌گراد به‌خوبی کار می‌کند. الکترود از یک لوله که دارای صفحه ای از شیشهفریترمی‌باشد، تشکیل شده است. لایه ای ازژل آگاراشباع شده با KCl در روی این دیسک شیشه‌ای قرار داده شده است تا از نشت محلول از لولهجلوگیری کند.

لایه‌ای از کلرید پتاسیم جامد بر روی آن قرار داده شده و بقیهلوله با محلول KCl اشباع پر شده است. چند قطره هم از محلول AgNO3 یک فرمال به آن اضافه شده است تا آن را نسبت به AgCl ، اشباع نماید. یک سیم نقره‌ای به قطر 1 تا 2 میلی‌متر در داخل محلول ،ارتباط الکتریکی را برقرار می‌کند.

 

الکترود شناساگر فلزی

الکترودهای شناساگر فلزی برای اندازه‌گیری فعالیت گونه‌های موجود در محلول بکارمی‌روند. پتانسیلالکترود شناساگر فلزیمانندپتانسیل تمام الکترودهای شناساگر نسبت به پتانسیل یک الکترود شاهد مانند الکتروداستاندارد هیدروژن یا الکترود کالومل سنجیده می‌شود.

الکترودهای فلزی ، انواعمختلفی دارند و با توجه به نوع فلز مورد استفاده درالکترود ، به الکترودهای زنگ زن و زنگ نزن تقسیم می‌شوند. در الکترودهای فلزی زنگ‌زن خودالکتروها درواکنش الکتروشیمیاییشرکت کرده ، اکسیدمی‌شوند. اما فلز الکترودهای زنگ نزن معمولا از جنس فلزات نجیب بوده ، در واکنشالکتروشیمیایی شرکت نمی‌کنند.

 

الکترودهای نوع اول

الکترودهای نوع اول ممکن است از فلزات تاثیرپذیر ساختهشده باشند. الکترودهای تاثیرپذیر بهالکترودهای ردوکسمعروفند و معمولا ازیک فلز تاثیرناپذیر مثلپلاتین یاطلا تشکیل می‌شوند که درمحلول ، دارای یک سیستم ردوکس که مخلوطی از فرم‌های دارای درجه اکسایش مختلف عنصرهستند، وارد می‌شوند. سیستم رودکس می‌تواند در محلول وجود داشته باشد، مثل3+Fe و2+Fe ، و یا یک جزء آنگاز باشد. الکترودهای نظیر H2 جذب شده بر پلاتین در محلول HCl از این نوع هستند.

یک الکترودپلاتین ، وارد در محلول فرو فریک چنین معرفی می‌شود: Pt |Fe3+ ، Fe2+aq و مبادلهالکترون بین یون‌های فرو و فریک از راه پلاتین انجام می‌گیرد و واکنش الکترودی به صورت زیرمی‌باشد:

Fe3+ + e ----> Fe2+aq

 

الکترودهای نوع دوم

کلیه الکترودهای تاثیرپذیر که در مجاورت ترکیبکم‌محلول و یاکمپلکس خودقرار گرفته باشند و یا بوسیله ترکیب کم‌محلول خود پوشانده شده باشند و در محلولآنیون ترکیب قرار داشته باشند، الکترود نوع دوم نامیده می‌شوند. مثل الکترود شناساگر جیوهکه در مجاورت مقداری اندک از2-HgY و هر مقدار4-Y یک الکترود نوع دوم می‌باشد. این الکترود شناساگر برای تعیینغلظت4-Y و یا تعیین یونها از طریق کمپلکسومتری بکار می‌رود

. 4-Y=آنیون EDTA واکنش الکترودی آن به این صورتمی‌باشد:

HgY2- +2e -----> Hg(l) + Y4-aq

 

الکترود نوع سوم

این الکترود از یکفلز در تعادل بامحلولاشباع دو نمک کم‌محلول تشکیل می‌شوند. هر دو نمک ،آنیون مشترکی دارند. کاتیون یکی ا ز دو نمک ، کاتیون فلز بدنه الکترود و کاتیون نمک دوم کاتیون جسم مورداندازه‌ گیری است. به‌عنوان مثال ، از این الکترودها می‌توانبه:

Zn|ZnC2O4 , CaC2O4|Ca2+aq
اشاره کرد. این الکترودامکان می‌دهد که فعالیت یون های2+Ca را تعیین کنیم.

 

فلزات مورد استفاده در الکترود شناساگر فلزی

البته باید توجه داشت کهتعداد کمی ازفلزاترا می‌توان به عنوان الکترود شناساگرفلزی بکار برد و الکترودهایی مثلآهن وتنگستن ،کبالت ونیکل چنین کاربردیندارند، زیرا بدلیل تشکیل اکسید فلزی برسطح آنها ، تکرار پذیری پتانسیل آنها پاییناست. برای اطلاع از قابلیت کاربرد الکترود به‌عنوان الکترود شناساگر ، باید نمودار E=fpx را ترسیم کرد. اگر شیب نمودار برابر با b0/n شود چنینالکترودی برای اندازه گیری px مناسب می‌باشد.

 

 

انتخاب الکترود

انتخاب صحیح الکترود برای جوشکاری بستگی به نوع قطب و حالت درز جوش دارد مثلاً یک درز V شکل با زاویه کمتر از 40 درجه با ضخامت زیاد حداکثر با قطر اینچ که معادل 2 میلیمتر است برای ردیف اول گرده جوش استفاده می گردد تا کاملاً در عمق جوش نفوذ نماید. ولی چنانچه از الکترود با قطر بیشتر استفاده شود مقداری تفاله در ریشه جوش باقی خواهد ماند. که قدرت و استحکام جوش را تقلیل می دهد.

انتخاب صحیح الکترود برای جوشکاری بستگی به نوع قطب و حالت درز جوش دارد مثلاً یک درز V شکل با زاویه کمتر از 40 درجه با ضخامت زیاد حداکثر با قطر اینچ که معادل 2 میلیمتر است برای ردیف اول گرده جوش استفاده می گردد تا کاملاً در عمق جوش نفوذ نماید. ولی چنانچه از الکترود با قطر بیشتر استفاده شود مقداری تفاله در ریشه جوش باقی خواهد ماند. که قدرت و استحکام جوش را تقلیل می دهد.

 

انتخاب صحیح الکترود( از نظر قطر)

بایستی توجه داشت که همیشه قطر الکترود از ضخامت فلز جوشکاری کمتر باشد هر چند که در بعضی از کارخانجات تولیدی عده ای از جوشکاران الکترود با ضخامت بیشتر از ضخامت فلز را به کار می برند. این عمل بدین جهت است که سرعت کار زیادتر باشد ولی انجام آن احتیاج به مهارت فوق العاده جوشکار دارد.

همچنین انتخاب صحیح قطر الکترود بستگی زیاد به نوع قطب ( + یا - ) و حالت درز جوش دارد مثلاً اگر یک درز V شکل با زاویه کمتر از 40 درجه باشد بایستی حداکثر از الکترود با قطر پنج شانزدهم اینچ برای ردیف اول گرده جوش استفاده کرد تا کاملاً بتوان عمق درز را جوش داد. چنانچه از الکترود با قطر زیادتر استفاده شود مقداری تفاله در جوش باقی خواهد ماند که قدرت و استحکام جوش را به طور قابل ملاحظه ای کاهش خواهد داد. در حین جوشکاری گاهی اوقات جرقه هائی به اطراف پخش می شود که دلایل آن چهار مورد زیر است.

ایجاد حوزه مغناطیسی و عدم کنترل قوس الکتریکی

ازدیاد فاصله الکترود نسبت به سطح کار

آمپر بیش از حد یا آمپر بالای غیر ضروری

عدم انتخاب قطب صحیح برای جوشکاری

 

اطلاعات پاکت الکترود

مطابق استاندارد پاکت ها و کارتنهای الکترود بایستی علامت ها و نوشته هائی داشته باشند که حتی المقدور مصرف کننده را در دسترسی به کیفیت مطلوب جوش راهنمائی و یاری نمایند.

در روی پاکت الکترود علاوه بر نام کارخانه سازنده , نوع جنس نیز درج می شود که برای مصرف صحیح حائز اهمیت است.

هر پاکت الکترود بایستی علاوه بر اسم تجارتی الکترود, طبقه بندی آن الکترود را حداقل طبق یکی از استانداردهای مهم بیان نماید. برای آگاهی از طول زمان ماندگی الکترود در کارخانه, بازار یا انبار و غیره . شماره ساخت یا تاریخ تولید روی پاکت نوشته یا مهر زده می شود.

قطر سیم مغزی الکترود مصرف کننده را در کاربرد صحیح آن با توجه به صخامت فلز, زاویه سیار , ترتیب پاس و غیره راهنمایی می کند.

نوع جریان برق از اینکه جریان دائم یا جریان متناوب لازم است( با موتور ژنراتور یا ترانسفورماتور می توان جوش داد) یا هر دو و در جریان دائم نوع اتصال قطبی بایستی یا به عبارت یا علامت روی پاکت درج شود.

حالت یا حالاتی از جوشکاری که این الکترود در آن حالت یا حالات مناسب است روی پاکت بیان می شود.

درج حدود شدت جریان برق ( بر حسب آمپر ) جهت انتخاب اولیه ( تنظیم دقیق شدت جریان ضمن جوشکاری با توجه به عوامل مختلف انجام می شود) ضروری است. وزن الکترودها یا تعداد الکترود داخل هر بسته روی پاکت یا بر چسب آن درج می شود. نوشتن مواردی که در بالا به آن اشاره شد, روی پاکت مطابق بیشتر استانداردها اجباری است.

همچنین خواص مکانیکی و شیمیائی , وضعیت ذوب و کیفیت قوی, نحوه نگهداری و انبار کردن, درجه حرارت خشک کردن, مواد استعمال بخصوص و پاره ای توصیه های دیگر در روی پاکت برای آگاهی مصرف کننده چاپ شده و یا مهر زده می شود.

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر میگردد.

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان صنایع و معادن شهرستان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت صنايع و معادن .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس

1- اشخاص حقيقی

-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

 

مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبی به مديريت سازمان صنایع و معادن شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید الکترود

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید الکترود به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند الکترود که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

 

 

 

فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

 

 

 

 

 

 

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

 

 

 

 

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

پرسنل غیر تولیدی :

 

 

 

 

پرسنل تولیدی :

 

 

 

 

 

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

در زمینه فروش محصولات صنعتی مانند الکترود می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین :

 

2-1- محوطه سازی :

 

 

 

 

 

3-1- ساختمانها :

 

 

 

 

 

 

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

 

 

 

 

 

 

 

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

 

 

 

 

 

 

6-1- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

 

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

 

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

 

جدول هزینه های ثابت طرح :

2- هزینه های جاری طرح :

1-2- مواد اولیه و بسته بندی :

 

 

 

 

2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

 

 

 

 

 

3-2- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

 

 

 

 

4-2- هزینه سوخت و انرژی :

 

5-2- استهلاک و تعمیر و نگهداری :

 

جدول هزینه های جاری طرح :

 

 

 

 

 

 

 

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :

 

سرمایه در گردش :

جدول سرمایه گذاری :

توجیه اقتصادی محصول :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

نتایج حاصله از اجرای طرح :

با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید کننده الکترود و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

 


مبلغ قابل پرداخت 28,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 900

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما