مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 887
  • بازدید دیروز : 1794
  • بازدید کل : 13679593

93- پروژه کارآفرینی تولید ماست پاستوریزه36ص


93- پروژه کارآفرینی تولید ماست پاستوریزه36ص

فصل اول

کلیات

 

 

 

 

 

 

1- 1 مقدمه :

ماستیکی از انواعلبنیات استکه از تخمیرشیر توسط نوعیباکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست هایامروزی را اغلب از شیرگاوتهیه می کنند. ماست از تخمیرقندشیر به ناملاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را بهاسید لاکتیکتبدیل می کند و به علاوه بهماست بافتژلمانندی می دهد. به دلیل وجود اسیدلاکتیک، ماست مزه تند و ترشی پیدا می کند .

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید ماست پاستوریزه - با ظرفیت 800 تن در سال

 

محل اجزا :

شهر صنعتی البرز

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

این طرح یکی از طرح های پر سود و دارای بازده بالا در صنعت غذایی میباشد ، در حال حاضر قسمت اعظم نیاز صنعت کشور به این محصول از طریق تولیدات داخلی تامین می گردد ولی این یکی از طرح های میباشد که در صورتی که بتوان نیاز بازار را به بهترین نحو تامین کرد می تواند از سوددهی بسیار مناسبی برخوردار باشد .

 

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این فرآورده یکی از کالاهایی است که در سبد روزانه بسیاری از خانواده های ایرانی جای دارد ، داشتن محصولی با کیفیت بالا و قیمت مناسب می تواند از جهات گوناگون مفید باشد ، اشتغالزایی مناسب ، سوددهی مناسب و ...

 

1 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 12 نفر میباشد .

 

 

 

منشا پیدایش ماست

اصل این واژهترکیمی باشد و به معنایمخلوط کردناست. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند.

جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیرپاستوریزه شده ریخت. دمای شیر و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. اینباکتری، قند موجود در شیر را تجزیه نموده و اسید لاکتیک تولید می کند. به دلیل وجوداین اسید،پ هاششیر بالا رفته وپروتئین موجود در شیر به صورت توده ی جامدی در می آید.

معمولاًً از ترکیب دو نوع باکتریبه نامهایاسترپتوکوکوس سالیواریوسولاکتوباسیلوس بلگاریکوساستفادهمی شود. اگر پس از انجام عمل تخمیر روی شیر، ماست به دست آمده را حرارت ندهیم تاباکتری های موجود در آن کشته شوند، به عنوان ماستی که باکتری زنده و فعال داخلشوجود دارد به فروش رسیده و اغلب افراد عقیده دارند که این ماست، دارای ارزشغذایی بسیار بالایی است. البته معمولاًً ماست را پس از تهیه پاستوریزه می کنند که باکتری های موجود در آنکشته شود. این نوع ماست پاستوریزه را تا چند ماه می توان حتی بیرون از یخچالنگهداری نمود. طرفداران این دو نوع ماست هر کدام سعی می کنند با انجام تحقیقاتمختلف، تفاوت درمواد مغذیاین ماست ها را نشان دهند و بیانمی کنند که هر کدام چه کاستی هایی دارند.

ماست هایی که پس از تهیه،پاستوریزه نمی شوندآنزیمی برایتجزیه لاکتوز دارند. بنابراین افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند باخوردناین نوع ماست متوجه شده اند که پس ازمصرف،‌ مشکلاتی که با خوردن لبنیات در آنها بروز پیدا می کند دیگر دیده نمی شود.

از نظرتغذیه ای، ماستماده غذایی مفیدی می باشد که سرشار از پروتئین و برخی انواعویتامین باست. املاح موجود در آن زیاد بودهو در عوض، میزانچربی آن با میزان چربیشیری که ماست از آن تهیه شده برابر می باشد.



انواع ماست

ماست ها را معمولاًً به صورت شیرین و با طعم های مختلف بهفروش می رسانند. گاهی انواعمیوه جات به آن اضافهمی کنند که علاوه بر ایجاد طعم های مختلف ماست، طعم ترش آن را کاهش دهند.

برای تهیه ی ماست یونانی، شیر را باخامه مخلوط می کنند تامیزان چربی شیر را به 10 درصد برسانند. معمولاًً این نوع ماست را به همراهعسل به عنوان نوعیدسر مصرف می کنند. این ماستبه "ماست خامه ای" معروف است. گاهی ماست را باسیر یاموسیرله شده و حتی باسبزیریز شده مخلوط می کنند و طعم هایمختلفی از ماست ایجاد می نمایند.

 

تاریخچه تهیه ماست

قبلاً تصور می شد که مردمبلغارستان اولین کسانی بودند که ماست تهیه کردند؛ اگرچه شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مردمکشورهای دیگر از دو قرن قبل از میلاد مسیح، ماست و دیگر انواع لبنیات را تهیه میکردند. اولین ماست ها احتمالاً به طور تصادفی تهیه شدند؛ یعنی زمانی که شیر را برایحمل و نقل داخل کیف هایی که ازپوست بز درست شده بود می ریختند، باکتری موجود درپوستبز، شیر را تخمیر نموده و ماست بهدست می آمد.

ماست تا دهه ی آغازین قرن بیستم تنها میان مردم اروپای مرکزی وشرقی رایج بود تا این که در آن زمان، یک زیست شناس روسی کشف کرد که دلیل طول عمرمردم بلغارستان، استفاده زیاد از ماست می باشد. از آنجا که این زیست شناس عقیدهداشت کهلاکتوباسیلوسبرایسلامتی مفید است، او سعی نمود که استفاده از ماست را در سرتاسراروپارواج دهد. به دنبال آن در سال 1919ماولین کارخانه صنعتی تولید ماست درشهربارسلونایاسپانیا احداث شد و مصرف ماست روز به روز افزایش یافت.

 

تهیه ماست خانگی

بسیاری از مردم درخانهخود ماست تهیه می کنند. برای تهیه ماستدر خانه می توانید از شیر و مقدار کمی از ماستی که از بیرون خریده اید، به جایباکتری استفاده کنید. یکی از ساده ترین دستورالعمل ها استفاده از یک لیتر شیر کمچرب می باشد؛ البته برای تخمیر شیر،دما بسیار با اهمیت می باشدکه برای مدت چند ساعت، دمای شیر باید 43 درجه سانتی گراد باقی بماند. ثابت ماندنشیر در این دما را دستگاه های ماست سازی انجام می دهند. در ضمن، مسئله ی پاکیزگی وعاری بودن ظروف و وسایل از هر گونه آلودگی بسیار حائز اهمیت می باشد.

ـ شیرپاستوریزه را روی حرارت بگذارید تا دمایش به 85 درجه سانتی گراد برسد. وقتی به ایندما رسید، به مدت دو دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تامیکروب هایآن نابود شوند.

ـ این شیرپاستوریزه شده را داخل ظرف بلند و کاملاً استریل شده ای بریزید و اجازه دهید تا خنکشود و دمایش به 43 درجه سانتی گراد برسد.

ـ نصف فنجان (معادل 120 میلی لیتر) ماست گرم به شیر اضافه نموده و روی ظرف را کاملاً به پوشانید.

ـ تقریباً 6 ساعتبعد، مخلوط ما تبدیل به یک ماست شل و قابل خوردن شده است؛ به شرطی که دمای مخلوط درتمام این مدت، دقیقا 43 درجه سانتی گراد باشد.

ـ اگر وسیله ای برای کنترل دمایمخلوط ندارید، می توانید این مخلوط را داخل فری که تنها شمعک آن روشن است قراردهید. هرچه دمای مخلوط از 43 درجه کمتر باشد، مدت بیشتری طول می کشد که ماست جامدشود. ماست زمانی آماده است که وقتی ظرف را کج می کنید، دیگر حالت آبکی نداشته باشدو به راحتی تکان نخورد.

 

وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :

با بررسی های بعمل آمده از منطقه مورد نظر برای اجرای این طرح و در نظر گرفتن زمین مورد نظر برای اجرای طرح این منطقه را به لحاظ صنعتی مورد بررسی قرار داده و مشخص گردید که این منطقه به لحاظ شرایط مورد نظر در موقعیت مناسبی قرار دارد و بدلیل این که این منطقه یک منطقه کاملا صنعتی میباشد برای تولید این محصول کاملا مناسب است .

 

 

مراحل انجام كار :

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنعتی صادر میگردد.

 

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت اداره صنایع شهرستان و يا مديريت صنايع استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت صنايع استان .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

 

 

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس

1- اشخاص حقيقی

-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

 

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

 

مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبی به مديريت صنایع شهرستان يا مديريت صنايع استان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

 

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط اداره صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع صادر می گردد.

 

 

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط اداره صنایع استان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

تعریف:

کارت شناسایی مجوزی است که به واحدهای کوچک روستایی که از قبل تاسیس گردیده و در حال تولید و بهره برداری می باشند اما هیچگونه مجوزی ندارند و دارای شرایط مناسب می باشد داده می شوند.

 

 

مراحل صدور کارت شناسایی :

1- تکمیل فرم درخواست کارت شناسایی توسط اداره صنایع شهرستان و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیر خانه صدور مجوز و بررسی مدارک و سوابق فعالیت کارگاه و انطباق با مصادیق و ارجاع به اداره تخصصی.

*بازدید کارشناس تخصصی از کارگاه موجود و بررسی قابلیت آن جهت صدور مجوز و تکمیل فرم بررسی کارشناسی و ارجاع به دبیرخانه.

3- دبیرخانه صدور مجوز نسبت به اخذ استعلام از ادارات ذیربط با توجه به نوع فعالیت کارگاه اقدام مینماید.

4- دبیرخانه صدور مجوز پس از تایید مدیریت کارت شناسایی صادر مینماید.

 

 

 

بررسی فرایند پاستوریزه کردن ماست :

پاستوریزه کردن، فرایندی است که طی آن موادغذایی را حرارت می دهند تامیکروب هایموجود در آنها همچونباکتری،ویروس،پروتوزوآ،کپکو... کشته شوند. پس از آنکهلوئی پاستور، دانشمند فرانسوی این فرایند راابداع نمود، نام پاستوریزه را برای این فرایند انتخاب نمودند. لوئی پاستور به همراهکلاد برنارددر بیستم آوریل سال 1862م، برای اولین بار اقدام به عملپاستوریزه نمودند.

بر خلاف فراینداستریلیزه، در عمل پاستوریزه تمام میکروبهای ماده غذایی را نمی کشند؛ بلکه طی فرایند پاستوریزه تعدادی از این میکروب ها رامی کشند تا تعداد میکروب های باقیمانده ایجاد بیماری نکنند (به شرطی که فراوردهپاستوریزه شده را در یخچال نگهداری کنیم و قبل از رسیدن تاریخ انقضای آن، مورد مصرفقرار گیرد). معمولاً غذاها را استریلیزه نمی کنند؛ چون اغلب طعم و کیفیت غذا ضمناین عمل از بین می رود.

 

پاستوریزه کردن شیر

معمولاً وقتی صحبت از پاستوریزه کردن می شود، بهیادشیر می افتیم. شیر را معمولاً به دو روش پاستوریزه می کنند:

  1. حرارت زیاد در مدت کوتاه.
  2. حرارت بسیار بالا.

روش اول رایج تر است. در روش اول، شیر را در دمای 5/161 درجه فارنهایت به مدت 15 ثانیه حرارت می دهند. در روش دوم، شیر را در دمای 280 درجه فارنهایت حداکثر به مدت دو ثانیه حرارت می دهند.

روش هایپاستوریزه را سازمان هایی که کار ایمنی سازی غذاها را بر عهده دارند کنترل می کنند. روش های پاستوریزه هر نوع ماده غذایی مخصوص همان ماده می باشد. مثلاً روش پاستوریزهکردنخامه با روش پاستوریزهکردن شیر تفاوت دارد. همچنینپنیر را به منظور حفاظتازآنزیم فسفاتازموجود در آن که به نگهداری طولانی مدت پنیر کمک می کند، پاستوریزه می کنند.

روشاول پاستوریزه کردن، به منظور کاهش تعداد یک میلیون از میکروب های موجود در شیرطراحی شده است. این روش تقریباً برای کشتن تمامی کپک ها و باکتری هایی که سبب فسادشیر می شوند کافی است. این روش پاستوریزه برای نابودی میکروب های مقاوم در برابرحرارت (مخصوصاًمایکوباکتریوم توبرکولوسیس)مناسب است. روش اول پاستوریزهباید به گونه ای طراحی شود که شیر را به طور یکنواخت حرارت دهند و هیچ بخشی از شیررا نباید به مدت کمتر یا در دمای پایین تر حرارت داد.

شیری که به روش اولپاستوریزه شده باشد، معمولاً به مدت دو تا سههفتهدرون یخچال سالم می ماند؛در حالیکه شیر پاستوریزه شده به روش دوم دیرتر فاسد می شود و اگر در یخچال نگهداریشود تا دو سه ماه سالم می ماند. این شیر را می توان با استفاده از دیگر فرایندهاینگهداری طولانی مدت از مواد غذایی، به مدت طولانی تری حتی بیرون از یخچال نگهداریکرد.

 

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام

در کنار روش هایپاستوریزه مطرح شده در بالا، روش های دیگری هم وجود دارند که زیاد شناخته نشده اند. یکی از این روش ها، پاستوریزه کردن یکجا است. در این روش، مقادیر زیاد شیر را بهطور یکجا در دماهای پایین تر(معمولاً 155 درجه فارنهایت) حرارت می دهند. روش دیگریوجود دارد که به دمای بالا ترــ زمان کوتاه تر معروف است. این روش از نظر زمان ودرجه حرارت، مابین دو سبک اصلی پاستوریزه کردن است که توضیح هر یک در بالا آمدهاست.

معمولاً روش پاستوریزه یکجا را که برای مقادیر زیاد شیر، روش کم هزینهای به حساب می آید قبل از پاستوریزه نمودن شیر به طریق استاندارد انجام می دهند. شیر پاستوریزه به این روش را اغلب شیر خام یا شیر پاستوریزه نشده می نامند. اگرچهبسیاری از میکروب های این شیر طی این نوع روش پاستوریزه از بین رفته اند، باز همنمی توان این شیر را پاستوریزه شده نامید.

در سال های اخیر استفاده از شیر خامبه دلیل کشف فواید آن برایسلامتی،زیاد شده است. طرفداران این شیر معتقدند کهویتامین هاومواد مغذیموجود در شیری که پاستوریزه نشدهحفظ می شود. البته پزشکان ( و حتی بسیاری از طرفداران شیر خام) عقیده دارند برخیافراد (مثل زنان باردار، مادرانی که بچه شیرمی ذهند، کسانیکه تحت درمان های ویژهبرای بیماری هایی چونسرطان یا پیونداعضا می باشند و یا کسانیکه مبتلا به بیماری های مربوط به سیستم ایمنی بدن هستند،مثل ایدز) نباید با مصرف شیر خامسلامتی خودرا به مخاطره بیندازند. در واقع، برخی پزشکان توصیه می کنند که نوزادان و مادرانیکه بچه شیر می دهند باید از مصرف شیر پاستوریزه شده در حرارت بسیار بالا هم اجتنابنمایند.

 

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟

در سال های اخیر، با کشف میکروب هایجدید که هم به سرعت انتشار می یابند و هم در برابر حرارت مقاوم هستند، استانداردهایپاستوریزه کردن مواد غذایی بسیار مورد بازنگری قرار گرفته اند. تعداد بسیاری از اینگونه میکروب ها حتی پس از عمل پاستوریزه زنده می مانند. محققان با کشف این میکروبها و شناخت میزان مقاومت آنها به حرارت و عوامل دیگر، دراستانداردهای پاستوریزهکردن تغییرات لازم را اعمال نموده اند.

مؤسسه ای که در ایالات متحدهآمریکا، ارائه استانداردهای پاستوریزه را بر عهده دارد، هنوز استانداردهای خود راجهت صحت عمل پاستوریزه ارزیابی مجدد نکرده است. این مؤسسه بیان می کند که وجود اینمیکروب های جدید که از نظر سایرین، نسبت به حرارت مقاوم بوده و ضمن عمل پاستوریزهنابود نمی شوند، اصلاً به خود عمل پاستوریزه کردن مربوط نمی شود؛ بلکه اینگونهآلودگی ها همگی پس از عمل پاستوریزه حادث می شوند (مثلاً آلوده بودن ظرف شیر و یاکسانیکه کار حمل و نقل شیر را انجام می دهند). با وجود این عقاید، مسئولان اینمؤسسه در حال ارزیابی مجدد استانداردهای پاستوریزه هستند. برخی بیان می کنند کهصنعت تولیدلبنیات درآمریکا در سرکوبی متخصصین که بحرانسلامتی احتمالی را عنوان می کنند، بسیار موفق عمل می کند. احتمال وجود چنین بحرانی میتواند باعث ترس و نگرانی مصرف کنندگانلبنیات شدهو کاهش مصرف آنها را به دنبال داشته باشد. در هر حال، وجود این میکروب های جدید، چهمربوط به نحوه پاستوریزه کردن باشد و چه به آلوده شدن شیر پس از انجام عملپاستوریزه مربوط باشد برای سلامتیمضراست و باید جلوی آنها را گرفت.

اصطلاحپاستوریزه کردن سردمعمولاً به کشتن باکتری های موجود در غذا بااستفاده از اشعه رادیو اکتیو و یا مواد شیمیایی اطلاق می شود.

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید ماست کاله:

با هماهنگی های صورت گرفته برای بازدید یکی از کارخانه های بزرگ تولید کننده این محصول در داخل کشور اقدام نمودیم ، در بازدید صورت گرفته به بررسی روش تولید محصول و نقشه های محصول پرداختیم ، ماشئین آلات و سیستم های تولید را مورد بررسی قرار دادیم .

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند این که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، استفاده از ماشین آلات کلاس A جهانی و بهره گیری از نیروی انسانی متخصص می تواند به داشتن خلاقیت و نوآوری در تولید محصول کمک شایانی نماید.

 

 

 

 

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

 

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

 

 

توجیه اقتصادی محصول :

 

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

در زمینه فروش محصولات می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

 

زمین :

 

محوطه سازی :

 

 

 

 

 

 

ساختمانها :

 

میزان سرمایه گذاری :

 

 

 

 

محاسبه هزینه ها :

هزینه های ثابت و متغییر طرح :

 

 

 

 

 

 

 

 

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )

قیمت تمام شده هر واحد تولید ( تن )

 

قیمت فروش کالا :

 

کل درآمد فروش :

 

محاسبه نقطه سر به سر :

 

میزان فروش در نقطه سر به سر :

سود ناویژه :

 

محاسبه سود ویژه :

سود ناویژه :

 

 

تاسیسات مورد نیاز :

 

وسایل نقلیه :

 

 

 

تاسیسات اداری :

 

هزینه های قبل از بهره برداری :

 

 

 

 

 

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و مزایای پرسنل تولیدی :

 

 

 

 

هزینه سوخت و انرژی :

 

استهلاک و تعمیر و نگهداری :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

جمع بندی نتیجه گیری

 

 

 

 

 

 

نتایج حاصله از اجرای طرح :

با توجه به بررسی های انجام شده و مطالعات صورت گرفته که نتایج آن را در جداول بالا مشاهده نمودید و بر اساس مطالعات مشاهده ای صورت گرفته از واحد تولیدی داخلی و با مطالعه بر روی واحد های تولید کننده خارجی می توان به این نتیجه رسید که این واحد تولیدی در صورت بهره مندی از تسهیلات مالی مناسب و در صورت بهره گیری از نیروی انسانی مجرب و متخصص و با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات روز دنیا می تواند به عنوان یک شغل زودبازده مطرح شده و سود دهی ایده آلی را نسیب متقاضی نماید .


مبلغ قابل پرداخت 28,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 862

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما