فصل اول
کلیات
1- 1 مقدمه :
با توجه به رشد روز افزون جمعیت و احداث ساختمان های زیاد و توسعه بخش مسکن در صنعت ساختمان و از طرفی نیاز اغلب واحدهای تولیدی دیگر صنایع به این قطعات که جزئی از یک کالای ساخته شده و محصول نهایی آنان می یاشد، لزوم ایجاد و گسترش این قبیل واحد های تولیدی مشاهده می گردد. همچنین با توجه به واردات اینگونه تولیدات و عدم جوابگویی چند واحد تولیدی در سطح کشور امید آن می رود که با فعالیت این واحدها از خروج میزان قابل توجهی ارز جلوگیری به عمل آید.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید یراق آلات
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید یراق آلات می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 15 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
فرآیند تولید:
ابتدا ورق های روغنی توسط گیوتین در اندازه های مورد نظر برش داده می شود سپس این ورق ها زیر دستگاه پرس قرار گرفته و با توجه به قالب های نصب شده در هر دستگاه قطعات متفاوتی به دست می آید. بعضی از قطعات نیز توسط دستگاه سری تراش ساخته می شود. قطعات تولید شده از نظر کیفی کنترل گردیده و در صورت لزوم به قسمت آبکاری جهت انجام عملیات مربوطه منتقل و پس از اطمینان از سلامت قطعه عملیات مونتاژ و بسته بندی صورت می گیرد و سپس به انبار جهت عرضه به بازار عرضه می گردد.
فلز مادهای است که میتوان آن را صیقل داده و براق کرد،یا به طرحهای گوناگون در آورد و از آن مفتولهای سیمی ظریف تهیه کرد. فلز جسمی استکه آزمایشهای مربوط به گرما و مهمتر از همهجریانالکتریکی را به خوبی هدایت میکند. فلزات با یکدیگر فرق زیادی دارند، از جملهدر رنگ و سختی و نرمی ، تعدادی از آنها ممکن است به آسانی خم شده و یا خیلی محکم ومقاوم باشند.
دید کلی
امروزه ، بازتاب اثرات فلزات در زندگی انسان ، بقدری محسوس است کههر گاه از فلز نام میبریم ، ساختمانهای بدیع وآسمان خراشهای عظیم در برابرچشم مجسم میشود، همچنینهواپیماها و موشکهای غول پیکری به خاطر میآید که در دلآسمانو کهکشانها راه میپویند و باپروازخود فاصله و زمان مسافرت را کوتاهترساخته ، انسان را در رسیدن به کرات دیگر یاری میکنند. راستی اگر فلز نبود،زندگی و تمدن بشری به چنین مرحلهای میرسید؟
گروهی از عناصر هستند کهخواص مشترک معینی دارند. این مواد ،گرماوالکتریسیته را به خوبی هدایت میکنند، و به همین دلیلظروف آشپزیوسیمهای برقاز فلز ساخته می شود. فلزهاهمچنین محکماند و بآسانی میتوان آنها را شکل داد؛ به همین دلیل است که از آنهابرای ساختنسازه هاییاز قبیل پلها استفاده می شود. اگرچه شباهتهای زیادی بین فلزها وجود دارد، تفاوتهایی نیز دارند که مشخص میکند یک فلزتا چه حد برای یک کاربرد خاص مناسب است.
از 109 عنصری که امروزه شناخته شده است، 87 عنصر فلز است. از فلزها بندرت به شکل خالص استفاده میشود؛ معمولا با مخلوط کردنیک فلز با فلزهای دیگر یاغیرفلزها آلیاژی از آن را تشکیل میدهند.
شکل واقعی فلزات
شکل واقعی فلزات به اندازهیونو تعداد الکترونهایی که هر یون در حوزهاشتراکی دارد و انرژی یونها والکترونها بستگی دارد. هر قدر فلز گرمتر شود این انرژی زیادتر خواهد شد. پس فلزات گوناگونممکن است طرحهای گوناگونی به خود بگیرند. یک فلز ممکن است در حرارتهای مختلف ،طرحهای متنوعی را اختیار کند، اما در بیشتر آرایشها ، یونها کاملا پهلوی هم قراردارند، و معمولا تراکم در فلزات زیادتر از دیگر مواد است.
اختلافات عمده فلزات و دیگر جامدات و مایعات
فلزات هادیخوب برق هستند. چون الکترونهایآنها برای حرکت مانعی ندارند. همه فلزاتجامد ومایع گروهیالکترونآزاد دارند، طبعا همه فلزات هادیهای خوبالکتریسیته میباشند. به این سبب فلزات از دیگر گروههای عناصر ، کاملا متفاوت دارد.
اختلاف عمده فلزات و دیگر جامدات و مایعات ، در تواناییهدایتگرما و الکتریسیته است. هادی خوب آزمایشهای مربوط به گرما جسمی است که ذرات آنطوری تنظیم شوند که بتوانند آزادانه نوسان یافته و به ذرات مجاور خود نیز امکاننوسان آزاد را بدهند. "گرم شدن" همان نوسانات سریع یونها و الکترونها است. درفلزات چون گروه الکترونها ، غبار مانند یونها را احاطه میکنند، طبعا هادیهایخوبی برای حرارت هستند (رسانش گرمایی فلزات).
مقاومت فلز
مقصود آن مقدار باری است که فلز میتواند تحمل کرده ، نشکند. بسیاری از فلزات ، وقتی گرم هستند، اگر تحت فشار قرار گیرند، شکل خود را زیادتر ازموقعی که سرد هستند، تغییر میدهند. بسیاری از فلزات در زیرفشار متغییرمانندنوسانات، آسانتر از موقعی کهسنگین باری راتحمل میکنند، میشکنند.
چرا فلزات ظاهر درخشنده یا براق دارند؟
دلیل اول آن است که با طرح ریزی وبراق کردن صحیح میتوان فلزات را به شکل خیلی صاف تهیه کرد. گر چه آنها نیز تصاویررا خوب منعکس میکنند، ولی ظاهر سفید و درخشان بیشتر قطعات فلزی صیقلی شده راندارند. بطور کلیجلا و درخشندگی فلزبستگی دارد به گروهالکترونهای آن دارد.
الکترونها میتوانند هر نوعانرژی را که بهروی فلزات میافتد جذب کنند؛ زیرا در حرکت آزاد هستند. بیشتر انرژی الکترونها ازتابش نوری است که به آنها میافتد، خواه نور آفتاب باشد یا نور برق. اکثر فلزات همهانرژی جذب شده را پس میدهند، به همین دلیل ، نه تنها درخشان بلکه سفید به نظرمیآیند.
چرا فلزات تغییر شکل میدهند؟
بسیاری از فلزات در حرارت ویژهای ، آرایشیونهای خود را تغییر میدهند. با تغییر ترتیب آرایش یونهای بسیاری از خصوصیاتدیگر فلز نیز دگرگون میشود و ممکن است فلز کم و بیش شکننده ، قردار ، بادوام وقابل انحنا شود یا اینکه انجام کار با آن آسان گردد. بسیاری از فلزات در هنگام سردبودن ، به سختی تغییر شکل میپذیرند. بیشتر فلزات جامد را به زحمت میتوان در اثرکوبیدن به صورت ورقه و مفتولهای سیم در آورده ، ولی اگر فلز گرم شود، انجام هر دوآسان است.
خوردگی، ( Corrosion ) ، اثرتخریبی محیط برفلزات وآلیاژهامیباشد. خوردگی ، پدیدهایخودبهخودی است و همه مردم در زندگی روزمره خود ، از بدو پیدایش فلزات با آن روبروهستند. در اثر پدیده خودبهخودی ، فلز ازدرجهاکسیداسیون صفر تبدیل به گونهای با درجه اکسیداسیون بالامیشود.
M ------> M+n + ne
در واقع واکنش اصلی در انهدام فلزات ، عبارت ازاکسیداسیون فلز است.
فلزات در اثراصطکاک ،سایش و نیروهای وارده دچار تخریب میشوند که تحت عنوان خوردگی مورد نظر ما نیست.
خوردگی یک فرایند خودبخودی است،یعنی به زبان ترمودینامیکی در جهتی پیش میرود که به حالت پایدار برسد. البته M+n میتواند به حالتهای مختلف گونههای فلزی با اجزای مختلفظاهر شود. اگرآهن را در اتمسفر هوا قراردهیم، زنگ میزند که یک نوع خوردگی و پدیدهای خودبهخودی است. انواع موادهیدروکسیدی و اکسیدی نیز میتوانند محصولات جامد خوردگی باشند که همگی گونه فلزیهستند. پس در اثر خوردگی فلزات در یک محیط که پدیدهای خودبهخودی است، اشکال مختلفآن ظاهر میشود.
بندرت میتوان فلز را بصورت فلزی وعنصری درمحیط پیدا کرد و اغلب بصورتترکیبدرکانیها و بصورتکلریدها و سولفیدها و غیره یافت میشوند و ما آنها را بازیابی میکنیم. به عبارتدیگر ، با استفاده از روشهای مختلف ، فلزات را از آن ترکیبات خارج میکنند. یکیاز این روشها ، روشاحیای فلزاتاست. بعنوان مثال ، برایبازیابیمس از ترکیبات آن ، فلز را بصورتسولفات مس از ترکیبات آن خارج میکنیم یا اینکهآلومینیوم موجود در طبیعت را با روشهای شیمیایی تبدیل به اکسید آلومینیوم میکنند و سپس باروشهایالکترولیز میتوانند آن را احیا کنند.
برای تمام این روشها ، نیاز به صرف انرژی استکه یک روش و فرایند غیرخودبهخودی است و یک فرایند غیرخودبهخودی هزینه و موادویژهای نیاز دارد. از طرف دیگر ، هر فرایند غیر خودبهخودی درصدد است که به حالتاولیه خود بازگردد، چرا که بازگشت به حالت اولیه یک مسیر خودبهخودی است. پس فلزاتاستخراج شده میل دارند به ذات اصلی خود باز گردند.
در جامعه منابع فلزاتمحدود است و مسیر برگشت طوری نیست که دوباره آنها را بازگرداند. وقتی فلزی را دراسید حل میکنیم و یا در و پنجره دچار خوردگی میشوند، دیگر قابل بازیابی نیستند. پس خوردگی یک پدیده مضر و ضربه زننده به اقتصاد است.
برآوردی که در مورد ضررهای خوردگی انجامگرفته، نشان میدهد سالانه هزینه تحمیل شده از سوی خوردگی ، بالغ بر 5 میلیارددلار است. بیشترین ضررهای خوردگی ، هزینههایی است که برای جلوگیری از خوردگی تحمیلمیشود.
سادهترین راه مبارزه با خوردگی ، اعمال یک لایهرنگ است. با استفاده ازرنگها بصورت آستر و رویه ، میتوان ارتباطفلزاترا با محیط تا اندازهای قطع کرد و درنتیجه موجب محافظت تاسیسات فلزی شد. به روشهای سادهای میتوان رنگها را برویفلزات ثابت کرد که میتوانروش پاششیرا نام برد. به کمک روشهای رنگدهی ،میتوان ضخامت معینی از رنگها را روی تاسیسات فلزی قرار داد.
آخرین پدیدهدرصنایع رنگ سازیساخترنگهای الکتروستاتیکاست که به میدانالکتریکی پاسخ میدهند و به این ترتیب میتوان از پراکندگی و تلف شدن رنگ جلوگیریکرد.
این پوششها کهپوششهای تبدیلینامیدهمیشوند، پوششهایی هستند که از خود فلز ایجاد میشوند. فسفاتها و کروماتهانامحلولاند. با استفاده از محلولهای معینی مثلاسیدسولفوریک با مقدار معینی از نمکهای فسفات ، قسمت سطحی قطعات فلزی را تبدیل بهفسفات یا کرومات آن فلز میکنند و در نتیجه ، به سطح قطعه فلز چسبیده و بعنوانپوششهای محافظ در محیطهای خنثی میتوانند کارایی داشته باشند.
این پوششهابیشتر به این دلیل فراهم میشوند که از روی آنها بتوان پوششهای رنگ را بر رویقطعات فلزی بکار برد. پس پوششهای فسفاتی ، کروماتی ، بعنوان آستر نیز در قطعاتصنعتی میتوانند عمل کنند؛ چرا که وجود این پوشش ، ارتباط رنگ با قطعه را محکمترمیسازد. رنگ کم و بیش دارای تحلخل است و اگر خوب فراهم نشود، نمیتواند ازخوردگی جلوگیری کند.
اکسید برخی فلزات بر روی خود فلزات ، از خوردگیجلوگیری میکند. بعنوان مثال ، میتوان تحت عوامل کنترل شده ، لایهای از اکسیدآلومینیوم بر رویآلومینیوم نشاند. اکسید آلومینیوم رنگ خوبی دارد و اکسید آن به سطح فلز میچسبد و باعثمیشود که اتمسفر به آن اثر نکرده و مقاومت خوبی در مقابل خوردگی داشته باشد. همچنین اکسید آلومینیوم رنگپذیر است و میتوان با الکترولیز و غوطهوری ، آن رارنگ کرد. اکسید آلومینیوم دارای تخلخل و حفرههای شش وجهی است که باالکترولیز ، رنگ در این حفرهها قرار میگیرد.
همچنین با پدیده الکترولیز ،آهن را بهاکسید آهنسیاه رنگ (البته بصورت کنترلشده) تبدیل میکنند که مقاوم در برابر خوردگی است که به آن "سیاهکاری آهن یافولاد" میگویند که در قطعات یدکی ماشین دیده میشود.
گالوانیزهکردن (Galvanizing) ، پوشش دادن آهن وفولاد باروی است. گالوانیزه ، بطرقمختلف انجام میگیرد که یکی از این طرق ،آبکاری با برقاست. در آبکاری با برق ،قطعهای که میخواهیم گالوانیزه کنیم،کاتد الکترولیز را تشکیل میدهد و فلز روی درآند قرار میگیرد. یکی دیگر از روشهای گالوانیزه ، استفاده از فلز مذاب یا روی مذاباست. روی داراینقطه ذوبپایینی است.
در گالوانیزهبا روی مذاب آن را بصورت مذاب در حمام مورد استفاده قرار میدهند و با استفاده ازغوطهور سازی فلز در روی مذاب ، لایهای از روی در سطح فلز تشکیل میشود که بهاین پدیده ، غوطهوری داغ (Hot dip galvanizing) میگویند. لولههایگالوانیزه در ساخت قطعات مختلف ، درلوله کشی منازلو آبرسانی و ... مورداستفاده قرار میگیرند.
قلعازفلزاتیاست که ذاتا براحتی اکسید میشود واز طریق ایجاد اکسید در مقابل اتمسفر مقاوم میشود و در محیطهای بسیار خورنده مثلاسیدها و نمکها و ... بخوبی پایداری میکند. به همین دلیل در موارد حساس که خوردگیقابل کنترل نیست، از قطعات قلع یا پوششهای قلع استفاده میشود. مصرف زیاد این نوعپوششها ، درصنعت کنسروسازیمیباشد که بر روی ظروفآهنی این پوششها را قرار میدهند.
این پوششها بر روی فولاد از طریق آبگیری انجام میگیرد. معمولا پیچ ومهرههای فولادی با این فلز ، روکش داده میشوند.
این نوع فولاد ، جزو فلزات بسیار مقاوم در برابر خوردگی استو درصنایع شیر آلاتمورد استفاده قرار میگیرد. این نوع فولاد ، آلیاژ فولاد باکروم میباشد و گاهینیکل نیز به این آلیاژاضافه میشود.
مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های صنعتی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.
مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت سازمان صنایع .
3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی .
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .
5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس
1- اشخاص حقيقی
-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران
- حداقل سن 18 سال تمام
- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم
2- اشخاص حقوقی
- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )
- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور
مدارك مورد نياز:
1- ارائه درخواست كتبی به مديريت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن
3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی
4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست
5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء
6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی
7- پوشه فنردار
8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست
اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.
تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.
صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
مراحل صدور توسعه طرح :
1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.
فصل دوم
روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از محل تولید یراق آلات
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید یراق آلات به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین صنعتی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
در زمینه جذب مشتراین می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر .
فصل سوم
امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین محل اجرای طرح :
2-1- محوطه سازی :
3-1- ساختمان ها :
4-1- تأسیسات و تجهیزات :
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :
جدول هزینه های ثابت طرح :
2- هزینه های جاری طرح :
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :
2-2- مواد اولیه و بسته بندی :
3-2- هزینه سوخت و انرژی :
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :
جدول هزینه های جاری طرح :
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :
سرمایه در گردش :
جدول سرمایه گذاری :
فصل چهارم
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح :
با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از محل تولید یراق آلات و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .
مبلغ قابل پرداخت 28,700 تومان