مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 205
  • بازدید دیروز : 1709
  • بازدید کل : 13617820

127- پروژه کارآفرینی سنگ بری سخت بر36ص


127- پروژه کارآفرینی سنگ بری سخت بر36ص

فصل اول

کلیات

 

 

 

 

 

 

1- 1 مقدمه :

سنگ به موادی از پوسته زمین اطلاق می‌شود که از یک یا چند کانی که با یکدیگر پیوند یافته اند، درست شده است. زمین شناسان ، بر پایه مشاهدات انجام شده ، سنگهای زمین رااز نظر منشا به سه گروه اصلی تقسیم کرده اند که عبارتند از :

سنگهای حد واسط

سنگهای آذر آواریو توفها : این سنگها ،جزو سنگهایی هستند که از نظر ماده اولیه جز سنگهای آذرین و از نظر محل و طرز تشکیلجز سنگهای رسوبی هستند.

میگماتیت‌ها : میگماتیت‌ها در زبانیونانی به معنی اختلاط است و عبارت از سنگی مرکب و ناهمگن که قسمتی از آن رنگ روشنو ظاهرگرانیتیداشته و قسمت دیگر از نوعگنیسی و از کانیهایتیره تشکیل شده است. این سنگ حد واسط سنگهای آذرین و دگرگونی است.

گرانیت آناتکسی : این گرانیتها منشارسوبی دارند و معمولا رسهای شیستی سرشار ازکوارتز ،گریواکوآرکوزمولد این گرانیت می‌باشند. اگر اینسنگهای رسوبی تحت تاثیردگرگونی ناحیه‌ایشدید قرار گیرند ، بخشی ازاین سنگها ذوب شده و ماده حاصل از ذوب درفرآیندهای سنگ‌زاییمجدد یعنی تولیدماگمای پالین ژنتیکیا گرانیت‌هایی که ازذوب رسوبات به وجود می آیند ، شرکت می‌کند.

درسنگهای رسوبیدر اثر دیاژنز تغییراتی صورتمی‌گیرد که در این صورت نه می‌توان این سنگها را سنگهای رسوبی اولیه دانست و نهمی‌توان آنها را جزوسنگهای دگرگونیطبقه بندی کرد.

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

سنگ بری سخت بر (برش سنگ نمای گرانیتی)

 

محل اجرا :

 

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که سنگ بری سخت بر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

 

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 21 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

صيقلي كردن و سنگ زدن عبارتست از تراش فلزات توسط چرخ هاي سنباده كه ابزار برش ماشين هاي سنگ زني را تشكيل مي دهد. در قديم از چرخ سنباده هائي كه از ماسه ساخته شده بودند براي تيز كردن ابزارهائي كه جنس آن ها از فولاد كربن دار بود استفاده مي كردند و مخصوصاً در موقع رفع معايب حاصله از عمليات حرارتي روي قطعاتي كه در ساختمانشان فولادهاي سخت شده بكار برده شده بود، لزوم عمل كاملاً محسوس بود، زيرا بعلت جزئي بودن معايب، فقط قشر بسيار نازكي ميبايست از رويشان سائيده مي شد. صاف كردن و تراش فلزات بوسيله سنگ سنباده از دير زمان در صنايع فلزكاري با همان روش هاي ابتدائي متداول بوده است تا آنكه در سال 1870 ميلادي نخستين ماشين سنگ سنباده «گردساب» با شكلي شبيه به انواع امروزي آن ساخته شد، اين شيوه فلزسائي كه مزاياي زيادي را نيز بهمراه داشت در ماشين سازي براي خودش جا باز كرد و چون ضرورت زمان هم ايجاب مي كرد، انواع مختلف ماشين هاي ساينده در كارخانجات طراحي و ساخته شدند

 

ماشين كاري سايشي يكي از فرايند هاي اساسي ماشين كاري است كه درآن تشكيل تراشه بوسيله لبه هاي برنده ذرات يا دانه هاي ساينده صورت مي گيرد .بي ترديداين فرايند قديمي ترين فرايند ماشين كاري است .در موزه ها نمونه هاي فراواني از ابزار،وسايل آشپزخانه وجنگ افزار هايي كه توسط مردم باستان تهيه شده است مشاهده مي گردد در آن زمان با سايش مواد نرم روي سنگ هاي سخت و از بين بردن قسمت هاي نا خواسته ، آن را به شكل دلخواه در مي آورند. تا قرنها فقط مواد ساينده طبيعي در دسترس بود وماشين كاري سايشي از لحاظ اهميت و كاربرد به وسيله فرايند هاي اساسي ماشين كاري جديد تر كه حول مواد تراش برتر گسترش يافته بودند جايگزين شد . ليكن گسترش مواد ساينده مصنوعي و درك بهتر اصول فرايند ماشين كاري سايشي باعث شده است كه اين فرايند در انواع گوناگون آن از مهمترين فرايند هاي اساسي ماشين كاري شود .

با اين فرايند مي توان از نرم ترين و صاف ترين سطوح قابل تحصيل طي هر نوع فرايند ماشين كاري با برداشتن مقدار بسيار كمي براده تا سطوح خشن و زبر با نرخ براده برداري زياد ايجاد كرد .

 

ذرات ساينده ممكن است به يكي از سه صورت زير باشد :

  1. آزاد
  2. همراه با چسب روي يك نوار (به نام محصول ورقه اي )
  3. به شكل فشرده به صورت سنگ يا چرخ كه در آنها مواد ساينده به كمك چسب در كنار هم نگه داشته مي شوند (به نام محصول چسبي )

در اصل فرايند برداشتن فلز در هر سه حالت يكي است و تفاوت مهم آنها در فاصله عمل دانه ها (تماس دانه ها با كار )و صلبيت و درجه استحكام چسب دانه هاست.فرايند هاي ماسين كاري سايشي دو مشخصه منحصر به فرد دارند: اول اينكه لبه هاي برنده بسيار كوچكي دارند و نعداد زيادي از اين لبه ها همزمان مي تواند عمل تراش را صورت دهند و در صورتي كه ماشين مناسبي به كار گرفته شود ،تراش كاري بسيار ظريف امكان پذير است و مي توان سطوح صاف و با دقت ابعاد زياد ايجاد كرد .

دوم به علت استفاده از مواد ساينده بسيار سخت ، مي توان مواد بسيار سختي همچون فولاد سخت شده ،شيشه، كاربيت،و سراميك را به سادگي زياد ماشين كاري نمود .در نتيجه فرايند هاي ماشين كاري سايشي نه تنها فرايند هاي ساخت مهمي هستند،بلكه اساساً از فرايند هاي ضروري به شمار ميروند .بسياري از محصولات مدرن امروزي از قبيل ماشين هاي ابزار مدرن ،اتومبيل ها ،سفينه هاي فضايي و هواپيماهارا نمي توان به كمك اين فرايند ساخت .

 

موادساينده

ماده ساينده ماده سختي است كه قابليت بريدن يا ساييدن مواد ديگر را داشته باشد.بنابراين از زمانهاي قديم برخي مواد ساينده طبيعي خاصي وجود داشته است.

مردم باستان از سنگهاي ماسه اي براي تيز كردن ابزار وجنگ افزار خوداستفاده مي كنند.چرخهاي سمباده اوليه را از قطعات بزرگ سنگهاي ماسه اي مي بريده اند.

ولي ازآنجا كه سختي قسمتهاي مختلف اين چرخهايكنواخت نبوده اند،فرسايش آنها نامنظم نتايج حاصله غير يكنواخت بوده است. سمباده ، مخلوطي از اكسيد آلو مينيم و اكسيد مغناطيسي آهن است كه به عنوان ساينده طبيعي به صورت روكشي روي پارچه يا كاغذ كشيده مي شود .سنگ سمباده و الماس از ديگر مواد ساينده طبيعي هستند .البته گسترش ساخت مواد ساينده مصنوعي با خواص يكنواخت اين امكان را به وجود آورده اند كه فرايندهاي ماشين كاري سايشي در رديف فرايند هاي ماشين كاري دقيق قرار گيرد .كوارتز ،ماسه،لعل،و الماس تنها ساينده هاي طبيعي هستند كه هنوز اهميت تجارتي دارند.در درجه اول از ماسه كوارتز به عنوان ماده ساينده در ورقه هاي ساينده و در فرايند پاشيدن ذرات به كمك هوا استفاده مي شود . ساينده مصنوعي نيز در اين زمينه جاي خود را باز كرده است.

سختي از مهمترين ويژگي هاي يك ماده ساينده است . دو خاصيت ديگر دردانه هاي ساينده مهم است . ساييدگي يا نرمي كه در اثر عمل سايش دانه ،لبه هاي تازه آن كند ،دانه هاپهن،و چرخ براق مي گردد.دوم تردي كه به شكست دانه بر مي گردد و در نقطه مقابل چقرمگي قرار دارد . در سنگ زني قابليت شكست دانه و ايجادلبه هاي تيز تازه اهميت دارد. الماس سخت ترين ماده است .الماس هايي كه به عنوان ساينده به كار ميروند سنگ هاي طبيعي با رنگهاي نامناسب براي كارهاي زينتي و سنگ هاي مصنوعي كوچكي هستند كه اختصاصاً براي اهداف سايشي ساخته مي شوند. چنين به نظر ميرسد كه الماسهاي دست ساخته بسيار تردترند ودر نتيجه سريعتر ميبرند ودبرتر گرم مي شوند كارايي اين نوع الماس در چرخ ها با چسب فلزي به خوبي نوع ديگر نيست . از چزخ هاي ساينده الماسي براي تيز كردن ابزارهاي تراش كاربيدي و سراميكي استفاده فراوان مي شود . همچنين از الماس براي تيز كردن وتصحيح انداره چرخ هاي ساينده ديگر استفاده مي شود البته به خاطر هزينه زياداز الماس فقط در مواردي كه نتوان نتيجه مورد نظر را از انواع ساينده هاي ارزانتر ديگر بدست آورد استفاده مي شود .

 

 

اندازه وشكل هندسي دانه هاي ساينده

براي افزايش ظرفيت فرايند درسنگ زني،دانه هاي ساينده را توسط غربالهاي مكانيكي در اندازه هاي مختلف سرند مي كنند.تعداد سوراخهاي موجود درهراينچ طول از غربال كه بيشترين تعداد ذرات از آن عبوركنندتعين كننده اندازه دانه است . شكل دانه در فرايند سايشي اهميت دارد . زيرا تعيين كننده شكل هندسي ابزار براده برداري است.

بنابراين ماشينكاري سايشي تركيبي ازتراشيدن،خراشيدن وسائيدن است.

 

ساختار سنگ

چگونگي قرار گرفتن ذرات ساينده نسبت به يكديگر را ساختار سنگ مي نامند.اگر دانه ها خيلي نزديك به هم باشند (فشرده)واگر دور از يكديگر باشند (باز)مي نامند

چگونگي عملكرد سنگ متاثر از عوامل زير است:

  1. درجه سنگ
  2. استحكام
  3. اندازه دانه
  4. سختي وتردي
  5. شكل لبه هاي برنده دانه ها
  6. عوامل فرايند(سرعت،بار،روانكارها،خنك كننده ها)

 

 

 

 

نسبت سنگ زني G

با كنده شدن دانه ها اندازه سنگ تغييرميكند كه آنرا نسبت سنگ زنیG مي نامند. كه به صورت اينچ مكعب ماده مصرفي تعريف مي شود در سنگ زني معمولي نسبت سنگ زني در محدوده 1به20 تا 1به80 است. اين ميار نشان دهنده ميزان كاري است كه در طول عمر خود انجام مي دهد.

 

سنگ زنی محوری

Cylindrical Grinding

سنگ زنی محوری یا استوانه ای به دو نوع مختلف تقسیم بندی می شود :

سنگ زنی سطوح خارجی (External Grinding )

سنگ زنی سطوح داخلی (Internal Grinding )

 

حرکات اصلی در سنگ زنی محوری :

1 - چرخش قطعه کار به دور میله یا Mandrel

2 - چرخش سنگ سنباده

3 - حرکت به داخل و خارج قطعه کار

4 - حرکت عرضی چرخ روی قطعه کار

 

 

 

 

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های صنعتی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان صنایع شهرستان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت سازمان صنایع .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس

1- اشخاص حقيقی

-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

 

مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبی به مديريت سازمان سازمان صنایع شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از محل سنگ بری سخت بر

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز سنگ بری سخت بر به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در محل مربوطه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش زراعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین صنعتی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

 

 

 

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

 

 

 

 

 

 

 

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

 

 

 

 

 

 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

در زمینه جذب مشتراین می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر .

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین محل اجرای طرح :

 

2-1- محوطه سازی :

 

 

 

 

 

3-1- ساختمان ها :

 

 

 

 

 

 

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

 

 

 

 

 

 

 

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

 

 

 

 

 

 

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

 

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

 

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

 

جدول هزینه های ثابت طرح :

2- هزینه های جاری طرح :

1-2- حقوق و دستمزد :

حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

 

 

 

 

 

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

 

 

 

 

 

2-2- مواد اولیه و بسته بندی :

 

3-2- هزینه سوخت و انرژی :

 

 

4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :

 

جدول هزینه های جاری طرح :

جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :

سرمایه در گردش :

جدول سرمایه گذاری :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

نتایج حاصله از اجرای طرح :

با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از محل سنگ بری سخت بر و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

 


مبلغ قابل پرداخت 22,960 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 1255

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما