استانداردهاي غذايي استاندارد سابقه بسيار طولاني داشته و بشر اوليه با الهام از پديده هاي طبيعي مانند گردش ايام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگي خود را استاندارد مي كرده است. استانداردها در سطوح مختلفي تدوين مي شوند از جمله سطح استانداردهاي بين المللي است كه توسط سازمان ...
اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي توليد شير و بهداشت جامعه روح الله نورمحمدي، هاني رضائي به ترتيب دانشجوي كارشناسي علوم دامي و عضو هيئت علمي گروه علوم دامي دانشگاه بيرجند چكيده شير يكي از مغذي ترين مواد غذايي مصرفي انسان است كه در رشد، سلامت و تكامل ...
اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي روح الله نورمحمدي چكيده اكنون كه رشد توليدات كشاورزي و صنعتي متناسب با نيازهاي داخلي و برنامه توسعه صادرات غير نفتي آغاز گرديده است ضروري است كه همزمان با آن كيفيت نيز به عنوان يك نياز و يك پشتوانه مورد توجه قرار ...
اثر تنش سرما بر نیشکر مقدمه: تنش یا استرس (stress)در تعریف عام عبارت اتست از هر نیرویی که به جسمی وارد شود که بر اثر این نیرو تغییراتی در ابعاد جسم بوجود آید که آن تغییرات را استرین(strain)گویند. در گیاهان استرس برابر است با تحریکاتی که منجر به برهم خوردن تعادل زیستی گیاه شود. حالت ...
HACCP چیست؟ HACCP چیست؟ از چه زمانی مطرح شد؟ چه مزیتهائی دارد؟ چگونه باید اجراء شود؟ در دورهای از زمان زندگی میکنیم که برای بقا نیاز به تلاش و کوشش فراگیر داریم و اگر با گامهای بلند در صنعت وارد شدیم و اقدام به تولید محصولات صنایع غذائی کردهایم، باید بدانیم که ...
فصل اول مقدمه بیان مساله اهمیت و ضرورت مساله اهداف تحقیق مقدمه یکی از مهمترّین و مؤّثرترین منابع تأمین کننده غذا در روی کره زمین جنگل ها هستند، منابع جنگلی در هر یک از نقاط کره خاکی آنچنان اهمیت دارنده که همه انسانها از وجود آنها احساس نشاط و سرخوشی می کند. ...