مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 458
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13145678

طرز تهیه کیک گردویی عصرانه ای خوشمزه و شیک


طرز تهیه یک کیک خوش طمع و لذیذ برای خانم های خانه دار. البته این فقط یک شوخی است، همه افراد می توانند این کیک خوشمزه را که به شکل کالباس است، درست کنند.
طرز تهیه کیک گردویی عصرانه ای خوشمزه و شیک

طرز تهیه کیک گردویی عصرانه ای خوشمزه و شیک
 
طرز تهیه یک کیک خوش طمع و لذیذ برای خانم های خانه دار. البته این فقط یک شوخی است، همه افراد می توانند این کیک خوشمزه را که به شکل کالباس است، درست کنند.

طرز تهیه کیک گردویی

مواد لازم برای دو کالباس 15 سانتی متری

200 گرم شکلات
یک قاشق پودر قند
3 قاشق کاکائو
2 قاشق روغن نارگیل
100 گرم بیسکوییت خرد شده
یک سوم لیوان گردوی خرد شده
یک چهارم لیوان کشمش
یک سوم لیوان بادام هندی خرد شده
یک سوم لیوام پسته خرد شده
یک چهارم لیوان برگه زردآلوی خرد شده
یک چهارم لیوان انجیر خشک خرد شده

طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ شکلات را آب کرده و پودر قند، کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کرده خوب مخلوط نمایید تا یک نواخت شوند.
2. باقی مواد را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب مخلوط نموده سپس به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.
3. روی میز سطح کار یک لایه نایلون محافظ کشیده، نیمی از مواد را روی نایلون پهن کرده و به کمک نایلون محافظ به صورت کالباس در آورید. لبه های نایلون را بسته و کالباس شوکولات را در فریزر یا حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
4. باقی مواد را نیز به همین ترتیب آماده کنید.
5. نایلون را جدا کرده کالباس ها را در خاک قند بغلتانید و آنها را به صورت ورقه هایی به ضخامت یک سانتی متر ببرید. اگر کالباس بیش از اندازه خشک است و خرد می شود 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی نرم شود بعد آن را ورقه ورقه کنید.
6. کالباس های آماده شده را در ظرف بسته در یخچال نگهداری نمایید.

دلپذیر
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1219

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما