مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 930
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13146150

طرز تهیه سوپ گشنیز


در مطلب زیر طرز تهیه سوپ گشنیز را برای روزهای سرد زمستانی برای شما عزیزان آماده کرده ایم.با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه سوپ کشنیز
 
 
در مطلب زیر طرز تهیه سوپ گشنیز را برای روزهای سرد زمستانی برای شما عزیزان آماده کرده ایم.با ما همراه باشید.

مواد لازم:

▫️جو پوست کنده :270 گرم (یک پیمانه)
▫️روغن :یک قاشق سوپخوری
▫️نمک :به مقدار لازم
▫️هویج نگینی :1/2 پیمانه
▫️سیر رنده شده :2 حبه
▫️آرد :2 قاشق سوپخوری
▫️ماست سفت و کمی ترش :یک کیلو
▫️گشنیز ساطوری :یک پیمانه
▫️پودر فلفل قرمز :1/4 قاشق مرباخوری
▫️آب مرغ :2 پیمانه
▫️سیب زمینی :یک عدد

طرز تهیه :

جو را یک روز قبل خیس کرده، آب آن را خالی می کنیم و با 5-4 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذایم تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.

در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد. سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.

سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.

در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.
 
مجله آشپزی مثبت
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1203

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما