مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2358
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13147578

طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی


در این مطلب شما را با موارد اولیه و همچنین طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی آشنا می کنیم و پس از آن به مراحل آماده کردن آن می پردازیم. چنانچه برنامه دور همی عصرانه ای دارید، پیشنهاد خوبی برای پذیرای از دوستان شماست. امیدواریم استقبال کنید.
طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی
 
طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملیدر این مطلب شما را با موارد اولیه و همچنین طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی آشنا می کنیم و پس از آن به مراحل آماده کردن آن می پردازیم. چنانچه برنامه دور همی عصرانه ای دارید، پیشنهاد خوبی برای پذیرای از دوستان شماست. امیدواریم استقبال کنید.

مواد لازم

برای پودینگ کدوحلوایی

آرد ذرت 1/3 فنجان

شکر دانه ریز 1/2 فنجان

دارچین 1/2 ق چ

جوز 1/8 ق چ

میخک 1/8 ق چ

نمک کمی

شیر سرد 3 فنجان

کدو حلوایی پوره شده 3/4 فنجان

عصاره وانیل 1 ق غ

مواد لازم پودینگ وانیلی

آرد ذرت 1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری

شکر 1/2 فنجان

نمک کمی

شیر سرد 3 فنجان

عصاره وانیل 2 ق چ

بادام کاراملی

کارامل 1/2 فنجان

بادام خورد شده 1/2 فنجان

برای پودینگ کدوحلوایی

1. آرد ذرت، شکر، دارچین، جوز، میخک، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

2. یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید.

3. مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.

4. درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید...غلظت مواد باید مثل فرنی باشه.

برای پودینگ وانیلی

1. به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه.

برای بادام کاراملی

1. کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه.

2. شما می توانید خودتون کارامل درست کنید.

3. حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بگذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید.
 

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1185

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما