مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1534
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13146754

طرز تهیه سیب زمینی کاراملی


سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند.سپس آن ها را آبکش نمایید.
طرز تهیه سیب زمینی کاراملی

مواد لازم :

سیب زمینی تازه با پوست و خوب شسته شده:675 گرم
شکر قهوه ای:4 قاشق غذاخوری
کره:60 گرم
آب پرتقال:1 قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده:1 قاشق غذاخوری
نمک:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین:مقداری

طرز تهیه :

1.سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش نمایید.

2.شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی، روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید.

3.آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید.

4.سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید.آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.

5.جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

6.سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز :

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نماییدودر آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.
 
مجله آشپزی مثبت
 

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1199

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما