مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2393
  • بازدید دیروز : 2804
  • بازدید کل : 13169335

طرز تهیه کوفته سماق یک غذای لذیذ ایرانی


کوفته سماق از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.با ما همراه باشید.
طرز تهیه کوفته سماق یک غذای لذیذ ایرانی
 
طرز تهیه کوفته سماق یک غذای لذیذ ایرانیکوفته سماق از مجموعه دستور غذایی های ایرانی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم . با ما همراه باشید.
 
 
مواد لازم:

به میزان لازم روغن

۱ عدد بزرگ پیاز

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل

به میزان لازم زردچوبه

۲۰۰ گرم برنج

۱۰۰ گرم لپه

۵۰۰ گرم گوشت

۵۰۰ گرم سبزی کوفته

۲ عددتخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری

۱/۲ قاشق مرباخوری پودر زیره

۲۰ گرم سماق

طرز تهیه:

۱- پیاز را ریز خرد کنید.
۲- برنج و لپه را بشویید و از ۲ ساعت قبل خیس کنید.
۳- از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
۴- سبزی کوفته را هم بشویید و خرد کنید. می توانید از سبزیجاتی مانند مرزه، ترخون، پیازچه، گشنیز و جعفری استفاده کنید.
۵- از سماق آسیاب نشده استفاده کنید. آن را هم از شب قبل خیس کنید. می توانید از ۲ قاشق غذا خوری پودر سماق هم استفاده کنید.
در قابلمه ای روی حرارت ملایم کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید.در ظرفی برنج، لپه، گوشت، سبزیجات، تخم مرغ ها، آرد سوخاری به همراه نصف پیاز سرخ کرده و پودر زیره را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر از پودر سماق استفاده می کنید آن را هم در این مرحله ی با سایر مواد ترکیب کنید.از مواد توپ هایی به اندازه پرتقال بردارید، آن ها را خوب فشار دهید تا هنگام پخت باز نشوند.روی باقیمانده ی پیاز، ۵ لیوان آب بریزید و آن را بجوشانید. کوفته ها را در آب در حال جوش بندازید (سطح آب باید روی کوفته ها را بپوشاند)، حرارت را کم کنید و آن ها برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید.در نهایت، آب سماق را روی کوفته ها بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1140

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما