مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2345
  • بازدید دیروز : 2804
  • بازدید کل : 13169287

طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه با سیب و اسفناج


احتمالا وقتی اسم این غذا را خواندید، تعجب کردید. باید بگویم من هم همینطور! اما این غذا توسط یکی از سرآشپزان معروف دنیا ابداع شده. ترکیبی از مواد تازه، این شانس را به شما می دهد که طعمی جدید را تجربه کنید.

مسلما این دستور غذایی ارزش یک بار امتحان کردن را دارد و شاید آنقدر خوشتان بیاید که تبدیل به یکی از غذاهای اصلی تان شود. کالری خوراک مرغ به همراه سیب و اسفناج نیز بالا نیست و همچنین کالری این غذا از مواد مغذی و مناسب برای بدن است.

مواد لازم

2 قاشق غذا خوری روغن گیاهی
چهار سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان ( 113 گرم )
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک حبه سیر، خرد شده
یک قاشق غذا خوری سس تند خردل
یک دوم فنجان سرکه سیب
یک عدد سیب متوسط بدون هسته و برش داده شده، ترجیحا سبز
6 فنجان اسفناج خرد شده
طرز تهیه خوراک مرغ خوشمزه با سیب و اسفناج
طرز تهیه

1. روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید.

2. روی مرغ نمک و فلفل بریزید و سپس در ماهیتابه قرار دهید.

3. هر طرف مرغ را به مدت 5 تا 6 دقیقه و یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای درآید بپزید.

4. سپس مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید و گرم نگهش دارید.

5. چهار مورد بعدی از لیست موارد لازم را به ماهیتابه اضافه کنید.

6. تا رسیدن به نقطه جوش حرارت دهید، شعله را کم کنید، اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشند و مرتب تکانشان دهید.

7. مرغ را دوباره به ماهی تابه و کنار مواد دیگر برگردانید. به مدت سه دقیقه یا تا وقتی که سس ضخیم و مرغ پخته شود، ماهیتابه را روی شعله نگه دارید.

8. اسفناج را به ماهیتابه اضافه کنید. به همراه دیگر مواد اسفناج ها را نیز حدود یک دقیقه تفت دهید و سپس غذا را به همان شکل داغ سرو کنید.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 883

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما