مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2342
  • بازدید دیروز : 2804
  • بازدید کل : 13169284

منیکوتی ، طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی


اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.
 
 
اگر بارها لازانیا درست کرده‌اید، این‌بار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه می‌دهد.
 
منیکوتی ، طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی
 
مواد لازم:

•نان ترتیلا 8 عدد
•مرغ پخته شده 2 پیمانه
•فلفل چیلی 100 گرم
•گوجه فرنگی 1 عدد
•پنیر ریکوتا 1 پیمانه
•پیازچه 4 عدد
•گشنیز 2 قاشق غذاخوری
•سس گوجه 1 پیمانه
•پنیر موتزارلا 1 پیمانه
•پنیر چدار 1 پیمانه

طرز تهیه منیکوتی :

1. در کاسه‌ای مرغ (به‌صورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
2. نان‌های تورتیلا را روی صفحه‌ای صاف قرار داده و مواد را به‌طور مساوی وسط هریک از نان‌ها پخش کنید.
3. آن‌را محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کرده‌اید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نان‌ها به زیر باشد.
4. سس گوجه را با قاشق روی نان‌ها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آن‌ها بپاشید. آن‌ها را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سلسیوس (976 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید بعد از 20 دقیقه فویل را جدا کرده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 227

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما