شير، آرد، پودر نشاسته، شكر رو با هم مخلوط ميكنيم با همزن دستى ميزنيم تا گلوله هاى آرد باز شود
مواد لازم :
شير ١ ليتر
آرد معمول ى ٣ قاشق غذا خورى
زرده ى تخم مرغ ١ عدد
پودر نشاسته ى گندم ٢ قاشق غذا خورى
شكر ١ ليوان
وانيل ١ قاشق چايخورى
خامه ى فرم گرفته نصف ليوان
دانه هاى انار يا توت فرنگى يا موز به ميزان لازم
بسكويت پتى پور از نوع شكلاتى ٢ بسته
طرز تهیه:
شير، آرد، پودر نشاسته، شكر رو با هم مخلوط ميكنيم با همزن دستى ميزنيم تا گلوله هاى آرد باز شود
روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود و ١ دقيقه بجوشد از روى حرارت برداريد. گرماى اوليه اش كه رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنيد و از مواد دسر يك قاشق داخل زرده بريزيد و فورا هم بزنيد تا زرده پخته نشود بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بريزيد و همراه وانيل هم بزنيد.در آخر كه ولرم شد خامه رو اضافه كنيد.بسكويت ها رو داخل غذا ساز پودر كنيدو در ظرف مورد نظر مطابق عكس اول بسكويت بعد كرم و روى كرم ميوه رو بريزيد و لايه لايه اين كار رو تکرار کنین.
http://daneshjooqom.4kia.ir/