مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2498
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13147718

طرز تهیه نان شیر عسلی و نارگیل لذیذ و دلپذیر


ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاید.شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم.
موادلازم:
 
آرد 3 تا 4 پ
مایه خمیر 1 ق س
اب 1/2 پ
شیر 1پ
روغن 1/2 پ
شکر 1 ق غ

مواد میانی...
شیر عسلی ...پودر نارگیل..پودر کاکائو..به مقدارلازم.

مواد رویه...
زرده 1 عدد
 
1 ق س شیر و زعفران
 
طرز تهیه نان شیر عسلی ونارگیل لذیذ و دلپذیر
 
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاید.شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم وبعد مایه خمیر عمل امده را به شیر اضافه میکنیم..وبعد ارد را اضافه میکنیم.وبا دست ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مواد میانی.
شیر عسلی وپودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنیم.تاجایی که یک خمیر چسبناک درست بشه.. خمیر را پهن میکنیم.کمی پودر کاکائو روی ان الک میکنیم وبعد از مواد میانی روی ان می مالیم وخمیر را رول میکنیم.داخل قالب میزاریم و20 دقیقه استراحت میدیم وبعد داخل فر 160 درجه به مدت 30 تا40 دقیقه قرار میدهیم.برای مدل گرد ان ابتدا از خمیر چونه هایی بر میداریم کف دست پهن میکنیم وبعد از مواد میانی داخل اون میریزیم وخمیر رو از اطراف جمع میکنیم.کمی کف دست گرد میکنیم وبا چاقوی تیز اطراف اون رو برش میزنیم.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 297

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما