مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1825
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13147045

طرز تهیه گراتن بامیه


گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده می شود. در این مطلب طرز تهیه گراتن بامیه را به شما آموزش داده ایم.

 
گراتن یا گراتین (Gratin) یک نوع تکنیک تهیه غذاست که رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده می شود. در این مطلب طرز تهیه گراتن بامیه را به شما آموزش داده ایم.
 
طرز تهیه گراتن بامیه
 
مواد لازم برای گراتن بامیه :

بامیه تازه و ریز یك كیلوگرم
پیاز متوسط یك عدد
گوجه فرنگی 5 تا 6 عدد
سیر یک بوته
گوشت مغز ران گوساله 500 گرم
رب دو قاشق غذاخوری
سس سالسا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
زردچوبه دو قاشق چایخوری
سس بشامل یک واحد طبق دستور ذكر شده
پنیر پیتزای رنده شده (ایتالیایی) به میزان لازم

روش تهیه گراتن بامیه :
ابتدا گوشت را خرد كرده و با كمی روغن كاملا سرخ می‌كنیم. سپس دو تا سه حبه از سیر را پوست كنده و كنار می‌گذاریم و بقیه سیر را به شكل بوته‌ای همراه یكی از پیازها كه پوست كنده و خرد كرده‌ایم كنار گوشت ریخته و مقداری زردچوبه و دو لیوان آب به آن اضافه می‌كنیم و اجازه می‌دهیم تا بپزد.

بامیه ها را تمیز كرده بالای آن را كمی می‌بریم و سپس با مقدار خیلی كمی روغن در قابلمه تفلون تفت می‌دهیم. سه دقیقه كه از تفت دادن بامیه‌ها گذشت، پیازها را به شكل خلالی خرد كرده دو، سه حبه سیر را كه كنار گذاشته بودیم رنده می‌كنیم و همه را داخل آن می ریزیم و با هم تفت می‌دهیم. در این فاصله گوجه ها را رنده می‌كنیم. وقتی پیازها كمی نرم شدند، گوجه، رب و زردچوبه را به آن اضافه می‌كنیم.

حدود یك لیوان آب روی مواد می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم بجوشند و كاملا بپزند و آب مواد تمام شود.

وقتی دوباره موادمان به روغن افتاد آن را با سس سالسا كمی تفت می‌دهیم، نمك و فلفل آن را تنظیم كرده و كنار می‌گذاریم.

حالا گوشت پخته شده را یا به صورت ریش ریش یا تكه ای داخل بامیه می‌ریزیم و مخلوط می‌كنیم.

یک ظرف پیركس یا سرامیكی را كه قابلیت در فر گذاشتن داشته باشد انتخاب می كنیم. كف آن دو، سه قاشق روغن زیتون یا روغن مایع می‌ریزیم و كمی سس بشامل كف آن پخش می‌كنیم. حالا نیمی از خوراك را روی آن پهن می‌كنیم با سس بشامل روی مواد بامیه را می پوشانیم و روی آن پنیر می پاشیم و با باقیمانده مواد یک بار دیگر این كار را تكرار می‌كنیم.

گراتن را حدود یک ساعت در پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كرده ایم قرار داده و می پزیم.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۳ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 283

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما