ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل و یک دست شود.
مواد لازم :
شیر: یک و نیم پیمانه.
خامه صبحانه:200 گرم.
وانیل :1/4 ق م.
ژلاتین :5 ورق يا پودر ژلاتين 5 ق م.
ماست پرچرب شیرین :یک و نیم پیمانه.
کمپوت آناناس :150 گرم.
شکر :1/2 پیمانه
1-ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل و یک دست شود.
2 - ماست ، شکر ، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.
3 - شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و با همزن برقی هم زده یک دست شود
4 - آب کمپوت را به مواد افزوده و خود آناناس ها را نگینی خرد نمایید.
5 - کمی از کمپوت های خرد شده را داخل دسر ريخته و به مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
6 - پس از این که دسر کامل خود را بست روی آن را با گل خامه، آناناس خرد شده، تزیین نموده و سرو نمایید.
http://daneshjooqom.4kia.ir/