امروز تصمیم داریم شما را با مراحل پخت کتلت مرغ آشنا کنیم. تهیه این غذا بسیار آسان است و مزه ی خوبی دارد. با ما همراه باشید.
امروز تصمیم داریم شما را با مراحل پخت کتلت مرغ آشنا کنیم. تهیه این غذا بسیار آسان است و مزه ی خوبی دارد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
پیاز متوسط: 1 عدد
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): 1 عدد
خرده نان: یک دوم پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه: به میزان لازم
آویشن تازه: یک قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا خرده نان ها را در ظرفی ریخته و با شیر مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت پنج تا ده دقیقه خیس بخورد.
در همین حال، پیاز را به قطعات بزرگی تقسیم می کنیم.
پیازها را در دستگاه غذاساز ریخته و می گذاریم خوب خرد شود.
سینه مرغ را هم از طول برش می دهیم.
مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم کرده و سپس آن را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خرد شود.
حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ است.
در مرحله های بعد، نمک، ادویه، نان خیس خورده و آویشن را به آنها اضافه می کنیم.
دستگاه را روشن کرده و اجازه می دهیم مخلوط کاملا یکدست شود. سپس مواد را به ظرف دیگری منتقل می کنیم.
از مواد به شکل دلخواه برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم.
http://daneshjooqom.4kia.ir/