خمیر را یخ زدایی کنید. می توانید آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا یخ اش باز شود. سپس از یخچال بیرون آورده و بگذارید یک ساعت بماند تا ور بیاید و پف کند.
مواد لازم:
خمیر نان 4 قرص یخ زده
سوسیس 450 گرم چرخکرده
پنیر موزارلا 1 پیمانه رنده شده
سس گوجه فرنگی 1 پیمانه (مانند سس پیتزا، پاستا، مارینارا یا هر سس گوجه فرنگی دلخواه)
طرز تهیه:
خمیر را یخ زدایی کنید. می توانید آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا یخ اش باز شود. سپس از یخچال بیرون آورده و بگذارید یک ساعت بماند تا ور بیاید و پف کند.
سوسیس را سرخ کنید. وقتی کمی خنک شد، آن را با سس و پنیر موزارلا مخلوط کنید.
هر خمیر نان را نصف کنید. آن را پهن کنید و حدود ¼ پیمانه از مخلوط سوسیس را وسط هر کالزون بریزید. لبه های خمیر را روی آن تا بزنید و با یک چنگال شکاف آن را محکم کنید. همین کار را برای باقی خمیر و مخلوط سوسیس تکرار کنید.
هر کالزون را 12 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. می توانید کالزون ها را نپخته لای پلاستیک بپیچید و در فریزر نگهداری کنید.
http://daneshjooqom.4kia.ir/