مواد لازم برای دسر:
۲ ق س آرد ذرت
۲ /۱ ق چ وانیل
۱ و ۲ /۱ ق س نشاسته ذرت
۲ /۱ پیمانه آب
۴ ق س شکر
۲ /۱ پیمانه خامه صبحانه
۱ ق م پودر ژلاتین
مواد لازم برای سس:
۱ پیمانه شاهتوت
۳ پیمانه شیر
۱ ق س نشاسته ذرت
۳ ق س شکر
چند عدد شاهتوت برای تزئین
طرز تهیه:
۱. در قابلمهای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۲. حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن افزوده، هم بزنید.
۳. ژلاتین را با آب مخلوط کرده وروی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بنماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
۴. در این فاصله سس شاهتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاهتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.
۵. مقداری از دسر بسته شده را در گیلاسهای پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاهتوت بریزید. چند عدد شاهتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته و با سس و میوه شاهتوت تزئین کنید.مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر می خواهید برای خود و مهمانانتان سنگ تمام بگذارید، یک لایه اول این دسر را ژله شاه توت یا بلوبری درست کنید بعد دسر را روی آن بریزید . به این صورت دسر شما سه رنگ می شود.
http://daneshjooqom.4kia.ir/