مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1086
  • بازدید دیروز : 3290
  • بازدید کل : 13114458

طرز تهیه سوپ جو با شیریک پیش غذای خوشمزه


سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشود. این سوپ با ساده ترین مواد اولیه وهزینه کمی تهیه میشود.
سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشود. این سوپ با ساده ترین مواد اولیه وهزینه کمی تهیه میشود.
 
موادلازم:
 
هویج 3 عدد سیب زمینی 1 عدد . جو پرک 1 لیوان . بلغور گندم 1/2 لیوان

آرد 1 قاشق غذاخوری . مرغ 200 گرم . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد

شیر 6 لیوان . جعفری خرد شده برای تزیین . نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم
 
طرز تهیه سوپ جو با شیر
 
طرز تهیه :
 
جو و بلغور را از 1 ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج و سیب زمینی را خرد کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از 1 ساعت جو ، بلغور و هویج را به آن اضافه کنید ، پس از 1 ساعت سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید ، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.
وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید ، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است ، از 1 ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید ( میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید ).

برای: 3 نفر
حاضر است در : 180 دقیقه
وعده: پیش غذا, شام
دسته بندی دستور آشپزی : انواع آش
مواد لازم : آبلیمو, آرد, پیاز, جو, سبزیجات, سیب زمینی, شیر, مرغ
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 255

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما