مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2094
  • بازدید دیروز : 2258
  • بازدید کل : 13139943

نان موز و خرما یک نان کلاسیک وخوشمزه


آرد را در یک کاسه الک نمایید. با نوک انگشت با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
مدت زمان طبخ : 75 دقیقه
مناسب برای تعداد : 6 نفر

جدول ارزش غذایی
کالری برای یک نفر : 72 کالری
چربی برای یک نفر : 2.60 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.10 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 11.60 گرم

مواد لازم جهت تهیه نان موز و خرما:

1. کره به قطعات کوچک بریده شده : 150 گرم
2. آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
3. شکر دانه ریز : 75 گرم
4. خرمای هسته گرفته و ریز خرد شده : 125 گرم
5. موز له شده : 2 عدد
6. تخم مرغ , کمی زده شده : 2 عدد
7. عسل : 2 قاشق غذاخوری
 
نان موز و خرما / یک نان کلاسیک برای قهوه صبح یا چای بعد از ظهر

طرز تهیه نان موز و خرما:

1. کف یک قالب 900 گرمی مخصوص نان را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. آرد را در یک کاسه الک نمایید. با نوک انگشت با کره ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید.

3. شکر, خرمای خرد شده, موز, تخم مرغ های زده شده و عسل را به مواد خشک اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا تبدیل به خمیری نرم شوند.

4. با قاشق مخلوط به دست آمده را در قالب نان بریزید و با یک کاردک سطح آن را صاف نمایید.

5. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت و یا عدد 3 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزید تا سطح آن طلایی شود و اگر یک سیخ داخل آن فرو ببرید, مواد کیک به آن نچسبد و تمیز بیرون بیاید.

6. بگذارید کیک کمی داخل قالب سرد شود سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا خنک شود .

7. نان را به قطعات ضخیم ببرید و آن را سرد یا گرم سرو نمایید.

http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 255

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما