مواد لازم:
خرمای هسته گرفته شده 3 پیمانه
کنجد: یک ونیم پیمانه
روغن: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی داغ می کنیم سپس خرما را به روغن اضافه می کنیم و روی حرارت کم آن را تفت می دهیم تا جایی که با روغن خوب مخلوط شده و نرم شود.
خرما را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم کمی خنک شود. سپس از مایه ی خرما گلوله های کوچکی برداشته و در دست، گرد می کنیم و سپس داخل کنجد یا پودر پسته می غلتانیم. اگر خواستیم می توانیم داخل گلولهی خرمایی، مغز گردو قرار دهیم.