مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1057
  • بازدید دیروز : 2258
  • بازدید کل : 13138906

طرز تهیه نان ازبکستانی


در ادامه آموزش خوراکی هایی مناسب با ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با مراحل تهیه ی یک نان که در ازبکستان، طرفداران فراوانی دارد، آشنا کنیم با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:
 
آرد: 1 کیلوگرم
کره یا روغن: 200 گرم
شیر یا آب: نیم لیتر
نمک: دو قاشق چایخوری
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزئین نان
 
روش تهیه نان ازبکستانی
 
ابتدا آرد را الک می کنیم سپس نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم. سپس شیر یا آب را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در مرحله بعد کره یا روغن آب شده را اضافه می کنیم و آنقدر مخلوط را هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.
 
روش تهیه نان ازبکستانی
 
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی آن را با حوله می پوشانیم و اجازه می دهیم که استراحت کند.
 
روش تهیه نان ازبکستانی
 
سپس خمیر را با وردنه به صورت دایره ای شکل پهن می کنیم. ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد. لبه های اطراف نان دایره ای شکل خود را کمی با دست بالاتر می آوریم بعد با چنگال روی خمیر را سوراخ می کنیم. در صورت تمایل، از قالب هایی برای طرح زدن روی خمیر نان استفاده می کنیم. زرده تخم مرغ زده شده را بر روی آن با برس می مالیم و در آخر دانه های کنجد را روی آن می پاشیم.
نان ها را در سینی فر قرار داده و در فری که از قبل با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت ده دقیقه قرار می دهیم.
 
روش تهیه نان ازبکستانی
 
روش تهیه نان ازبکستانی
 
نان های خوشمزه ما آماده است.
 
روش تهیه نان ازبکستانی

http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 864

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما