مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 161
  • بازدید دیروز : 1
  • بازدید کل : 13140553

طرز تهیه کیک زردآلو


مایه خمیر را در آب ولرم به همراه شکر می ریزیم و آن را مخلوط کرده کنار می گذاریم تا عمل آید. سپس آن را به همراه نمک، آرد و بکینگ پودر با یکدیگر مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آنها اضافه می کنیم و خوب مخلوط را با هم زن، می زنیم تا یکدست شود.
 
طرز تهیه کیک زردآلو
 
مواد لازم برای کیک
مایه خمیر: 15 گرم
آب ولرم: 50 میلی لیتر
شکر: 15 گرم
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
آرد: نیم کیلو
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: هشت عدد
کره: 150 گرم (به دمای اتاق رسیده باشد)
 
طرز تهیه کیک زردآلومایه خمیر را در آب ولرم به همراه شکر می ریزیم و آن را مخلوط کرده کنار می گذاریم تا عمل آید. سپس آن را به همراه نمک، آرد و بکینگ پودر با یکدیگر مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به آنها اضافه می کنیم و خوب مخلوط را با هم زن، می زنیم تا یکدست شود. سپس کره را به آن اضافه کرده اما در این مرحله، مخلوط را هم نمی زنیم و می گذاریم کره روی مواد قرار گیرد. ظرف محتوی خمیر را با یک پارچه که کمی مرطوب شده است، می پوشانیم و آن را کنار می گذاریم.
 
بعد از آنکه خمیر ما خوب عمل آمد، آن را با دست خوب ورز می دهیم تا حباب های هوا از بین آن خارج شود و خوب با کره مخلوط شود. سپس آن را در قالب های کوچکی که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم و کنار می گذاریم تا کمی حجم آن بیشتر شود. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب های کیک را به مدت نیم ساعت داخل آن قرار می دهیم تا اندازه ای که کیک ها طلایی رنگ شود.
 
شربت کیک
مواد لازم:
شکر: 200 گرم
آب: 200 میلی لیتر
چوب دارچین: یک عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری
ابتدا رنده پوست پرتقال و وانیل و چوب دارچین را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا قوام آید. سپس شربت را کناری می گذاریم تا سرد شود.
 
مرحله آخر؛ تزئین کیک
مربای زردآلو: به میزان لازم
خامه زده شده: یک پیمانه
کیک های پخته شده را از فر خارج می کنیم. مقداری روی آن را با چنگال سوراخ می کنیم و شربت را روی کیک ها می ریزیم تا به خورد آن برود. بعد مربای زردآلو را که کمی با آب رقیق کرده ایم، روی کیک می مالیم. کیک ها را از وسط نصف کرده و شیر و خامه زده شده را در وسط کیک قرار می دهیم و به شکل دلخواه آن را تزئین می کنیم.

http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 864

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما