مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 3172
  • بازدید دیروز : 3966
  • بازدید کل : 13113254

طرز تهیه یک فرنی لذیذ و متفاوت


امروز برای شما طرز تهیه یک فرنی خوشمزه و متفاوت را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.
 
طرز تهیه یک فرنی لذیذ و متفاوت
 
مرحله اول:
 
مواد لازم:
 
شیر: 6 پیمانه
آرد ذرت: سه چهارم پیمانه
شکر: یک پیمانه
شکلات سفید: صد گرم
پودر نارگیل: پنجاه گرم
آب: یک پیمانه
آب پرتقال: چهار قاشق سوپخوری
 
ابتدا آرد ذرت را با آب مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود. شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید سپس شکر و آرد ذرت حل شده و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. شکلات سفید را هم اضافه می کنیم و سپس آب پرتقال را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه مخلوط را هم می زنیم تا غلیظ شود. سپس حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
 
مرحله دوم:
 
مواد لازم:
لواشک یا برگه زردآلو: 400 گرم
شکر: صد گرم
آب جوشیده خنک شده: نیم لیتر
آب لیمو: مقداری
آب پرتقال: 50 میلی لیتر
بیسکویت ساده به میزان لازم
 
آب ، شکر، آب لیموی تازه و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و لواشک یا برگه زردآلو را به مدت ده دقیقه داخل آن قرار می دهیم. سپس لواشک یا برگه هایی که مزه دار شده را داخل مخلوط کن می ریزیم تا یکدست شوند.
 
مرحله آخر:
 
در ظرف مورد نظر، یک طبقه بیسکویت ساده می چینیم، بر روی آن مخلوط لواشک یا برگه را ریخته و در آخر، فرنی آماده شده را می ریزیم. این کار را سه بار تکرار می کنیم. روی آن را به دلخواه با پسته، بادام هندی و یا پودر نارگیل تزئین کرده و آن را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و سپس میل می کنیم.

http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 883

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما