مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1872
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13147092

طرز تهیه شیرینی قلقلی


این شیرینی بایستی به حالت غوطه ور در روغن سرخ شود. به همین خاطر به مقدار زیاد روغن نیاز است.
 
طرز تهیه شیرینی قلقلی
 
 
 

مواد لازم:

کره یا مارگارین: 80 گرم

شکر: 75 گرم

پوست رنده شده ی ½ لیموترش

ذره ای نمک

تخم مرغ: 4 عدد

آرد: 400 گرم

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

شکر: 100 گرم

دارچین: 2 قاشق چایخوری

1 کیلو روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

کره/ مارگارین را با 35 گرم شکر هم بزنید تا زمانی که کرِم صاف و لطیف شود. پوست لیمو، ذره ای نمک و تخم مرغ ها را به ترتیب و با فاصله به کرم اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم قاشق به قاشق اضافه کرده، هم بزنید.

100 گرم شکر و دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

روغن را در قابلمه داغ کنید. کمی آرد در پیاله ای کوچک بریزید. دو قاشق چایخوری را در آرد بزنید و سپس از خمیر به اندازه ی 1 قاشق چایخوری برداشته و بوسیله قاشق دیگر در روغن بیندازید و حدود 6- 5 دقیقه سرخ کنید. در هر نوبت بیشتر از 8 قسمت خمیر در قابلمه نیندازید تا به راحتی بتوان خمیر ها را زیر و رو کرد. در نیمه ی زمان پخت، خمیرها را زیر رو رو کنید تا یکنواخت برشته شده و رنگ بگیرند.

سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. در حالیکه هنوز شیرینی ها داغ هستند، مخلوط شکر و دارچین را رویشان بریزید.

http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 914

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما