مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1328
  • بازدید دیروز : 2188
  • بازدید کل : 13146548

فنون و نکات کاربردی و لازم برای کدبانوها


در مطلب زیر بعضی از نکات و فنون کاربردی و لازم آشپزی را برای شما کدبانوهای عزیز گردآوری کرده ایم.
 
اگر مربا بیش‌ازحد شیرین شود چه‌کار باید کرد؟

باید از همان میوه، مربای کم شیرین یا بدون شکر درست کنید و با مربای شیرین مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت کم کمی جوش بخورد.

از بستنی سنتی می‌توان در ژله بستنی استفاده کرد؟

بهترین بستنی برای ژله بستنی وانیلی است. بستنی سنتی طعم ژله را از بین می‌برد و به دلیل داشتن زعفران، طعم آن غالب می‌شود.
 
فنون و نکات کاربردی و لازم برای کدبانوها

برای اینکه خامه داخل نان خامه‌ای شل نشود چه‌کار باید کرد؟

بهتر است از پودر خامه برای نان خامه‌ای استفاده کنید یا اینکه خامه را در آخرین مرحله پخت نان درست کنید تا شل نشود.

خشک کردن گوجه‌فرنگی؟

گوجه‌فرنگی سفت را حلقه‌حلقه کنید و روی آن سبزی معطر مثل آویشن و رز ماری بریزید. گوجه‌ها را کنار هم در سینی فر بچینید و برای سه ساعت درون فر با دمای 120 درجه سانتی‌گراد بگذارید. بعدازآن در محیط خشک بگذارید و روی آن کمی نمک دریا بریزید.

اگر روی شیرینی پخته باشد اما درون آن خام باشد چه‌کار باید کرد؟

حتما قطر شیرینی زیاد است. شیرینی‌ها یک اندازه مشخص دارند. اگر مواد لازم را درست اندازه بگیرید و از قالب درست استفاده کنید این اتفاق نمی‌افتد؛ اما اگر روی کیک برشته شود و داخل آن نپخته باشد، روی کیک را با فویل بپوشانید و بعد دوباره درون فر بگذارید.

برای ترشی کباب‌ترش از چه موادی باید استفاده کرد؟

ترشی کباب‌ترش از رب انار است. هرقدر که می‌خواهید کبابتان ترش باشد می‌توانید از رب انار بیشتری استفاده کنید.

چه زمانی باید ادویه کیک مثل دارچین و زنجبیل را اضافه کنیم؟

ادویه کیک باید با مواد خشک مثل آرد مخلوط شود.

در تاس کباب چه زمانی باید به را اضافه کرد که له و شل نشود؟

برای اینکه به در تاس کباب له نشود، بهتر است آن را در 20 دقیقه آخر پخت به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد.

برای اینکه میگو در خورش سفت و خشک نشود چه‌کار باید کرد؟

میگو اگر روی حرارت زیاد باشد سفت و خشک می‌شود. میگو را روی حرارت ملایم و بین 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا خشک نشود.

روش پخت برنج قهوه‌ای با برنج سفید فرق می‌کند؟

پخت برنج قهوه‌ای آب کمتری می‌خواهد. مثلاً اگر یک پیمانه برنج دارید باید یک و سه‌چهارم پیمانه آب داشته باشید. وقتی هم برنج درست شد، ده دقیقه بگذارید دم‌کنی روی آن باشد. اگر همان لحظه دم‌کنی را بردارید برنج خشک و سفت می‌شود.
 
آشپزی مثبت

http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 826

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما