مقدمه با رشد انفجاري جمعيت بشر در قرن گذشته ، نياز مبرم به تهيه مواد غذايي مورد احتياج اين جمعيت روبه رشد ، بيشتر احساس مي شود. از بين مواد غذايي مورد نظر انسان تأمين مواد پروتئيني در دوره هاي مختلف رشد (از كودكي تا جواني و پيري) از اهميت و جايگاه ويژه و خاصي برخوردار است. در بين ...
: آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه 1 - هدف و دامنه كاربرد هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد . اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي ميرسند كاربرد ...
پيشگفتار استاندارد شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني ميوهها و سبزيجات تهيه و تدوين شده در بيست و هفتمين جلسه ملي كشاورزي و مواد غذائي مورخ 57/6/7 تصويب گرديد . پس از تأييد شوراي عالي استاندارد و به استناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون ...
آيين كار نگهداري انگور در سردخانه مقدمه هدف دامنه كاربرد اصول روش نگهداري انگور وسايل و مواد لازم برداشت ـ درجهبندي و بستهبندي طرز عمل در سردخانه جلوگيري از فعاليت قارچها پيشگفتار آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در ...
نگهداري اسفناج در سردخانه پيشگفتار استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روشهاي نگهداري و تدوين شده در بيست و پنجمين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآوردههاي كشاورزي مورخ 38/8/24 تصويب گرديد . پس از تاييد شوراي عالي استاندارد و با ...
نگاهداري هويج در سردخانه مقدمه هدف و دامنه كاربرد شرايط چيدن و درجهبندي بستهبندي هويج پائين آوردن درجه حرارت درجه حرارت مطلوب رطوبت نسبي گردش هوا مدت نگاهداري بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد نگاهداري هويج در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني بررسي و ...
مفهوم بارورسازي ديناميكي ابرها واقعيت مفهوم بارورسازي ديناميكي عبارت است از بارورسازي ابرهاي ابر سرد با مقاديركافي هسته يخ يا خنك كننده به منظور انجماد سريع ابر،به علت بارورسازي،آب مايع ابرسرد به ذرات يخ تبديل مي شود،گرماي نهان را آزاد مي كند.و شناوري را افزايش داده وبدين ...
مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . 2 ـ دامنه كاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , ...
گرمايش از كف تاريخچه سيستم گرمايش از کف 60 سال پس از ميلاد مسيح به خواص و راحتی گرمايش از کف پي برده بودند. در آن زمان روميان با ايجاد کانال های هو اي گرم در زير زمين و يا با گرم کردن زمين حمام ها با آتش از زير سطح , محيط خود را به شيوه اي بسيار مطلوب گرم مي نمودند. دو هزار سال بعد ...