مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 410
  • بازدید دیروز : 1693
  • بازدید کل : 13151822

102- پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی آبلیمو34ص


102- پروژه کارآفرینی تولید و  بسته بندی آبلیمو34ص

فصل اول

کلیات

 

 

 

 

 

 

1- 1 مقدمه :

علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی روی ماده خام می توانند پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

صرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلاً اشاره مختصری به تولید آبلیمو خواخد آمد:

به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی، از لیموهای سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن میوه باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتی گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیموها را خارج نموده و شستشو می دهند، این شستشو باعث ضد عفونی شدن محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.

برای عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت 30 ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن / دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

 

1 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید الکترود و بسته بندی آبلیمو با ظرفیت تولید 800 تن در سال

 

محل اجرا :

 

 

1 3 مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

1 4 دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید و بسته بندی آبلیمو می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

 

1 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 20 نفر میباشد .

 

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

خواص آبلیمو طبیعی و مضرات آبلیمو غیر طبیعی :

آیا میدانید آب لیمو طبیعی در درمان 220بیماری تاثیر مستقیم دارد و اگر بصورت غیر طبیعی تهیه گردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماریها از جمله سیروز کبدی ,سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و بسیاری دیگر از بیماریها میگردد.

شناسایی آبلیمو طبیعی از دید یک مصرف کننده طبق استانداردهای جهانی و استاندارد ایران :

مهمترین مورد ی که یک مصرف کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیموست که طبق استاندارد شماره 107اداره کل استاندارد ایران زرد یا زرد کهربائی و دیگر خصائص آن ازجمله طعم طبیعی لیمو که ترشی مایل به کمی تلخی که ناشی از اسانسهای موجود در پوست بمقدار 5/گرم در لیتر است می باشد.اسانسهای روغنی موجود در پوست که موقع آب گیری وارد آبلیمو میگردد خود خواص ضد عفونی کننده زیاد داشته ونیز مانند حفاظی ویتامین ث موجود در آنرا حفظ میکند.از دیگر مشخصات یک آبلیموی طبیعی بوی آن که باید دارای بوی طبیعی لیمو ترش باشد دیگر لرد یا مواد جامد محلول در آن بوده که متاسفانه عوام فکر می کنند که در آبلیمو هر چه کمتر باشد بهتر است ولی از لحاظ استاندارد حداقل ان باید 8گرم در لیتر و حداکثری ندارد و بستگی به کیفیت لیمو و طبیعی بودن آبلیمو است مقداری نیز که در ته شیشه ته نشین میگردد بواسطه خاصیت سوسپانسیونی آبلیمو کاملا طبیعی است و از لحاظ استاندارد تا 5درصد مجاز است.بنابراین آبلیموهایی که فاقد این ویژگیها ست باید در طبیعی بودن آن شک کرد.

 

شمه ای از خواص غذایی و درمانی یک آبلیمو طبیعی :

1-آبلیمو در افزایش دید تاثیر دارد.

2-آبلیمو از تاسی سر جلوگیری کرده و در تقویت مو موثر است .

3-لیموترش سرشار از ویتامینهای آ,ب ,ث ,آهن ,کلسیم ,سدیم ,منیزیم ,فسفر و پتاسیم است.

4-آبلیمو منبع مهم اسید سیتریک و اسکوربیک است که کنترل کننده اسید اوریک است.

5-آبلیمو باسیلهای مختلف حصبه و اسهال خونی و....نابود کرده و از بین می برد.

6-اگر در سلامت آب آشامیدنی شک دارید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید که باعث ضد عفونی شدن آن میگردد.ضمنا در بسیاری از کشورهای پیشرفته این عمل برای ضد عفونی کردن آب آشامیدنی مرسوم است .

7-آبلیمو در هضم غذا ونیز درمان بسیاری از بیماریهای معدی تاثیر دارد.

8-در درمان سرماخوردگی ،تب ،تنگی نفس ،رماتیسم ،التهاب ،دیابت ،ناتوانی جنسی ،ذ کام ذات الریه ،گلودرد چرکی ،غلظت خون ،تب ،خال سردرد،دردهای کلیه و شکم ،سنگهای کلیوی و کبدی ،چربی خون ،دفع آبهای اضافی و سموم بدن ،کم خونی، ترش کردن ،دفع سموم کبدی، تقویت اعصاب ،پیشگیری و درمان بسیاری از سرطانها،,پوکی استخوان ،نقرس ،سفیدی موی سر و درمان بسیاری از بیماریهای پوستی تاثیر مستقیم دارد.

9-در خنثی سازی زهر حشرات ،عقرب و مار تاثیر دارد.

10- از بین برنده جوشهای و دمل چرکی است.

11- از پیری زودرس جلوگیری میکند.

 

تازه های کشف شده در دنیا درباره خواص آبلیمو:

1-محققین مرکز تحقیقات غذایی آمریکا موفق به کشف ویتامینی در آبلیمو شده اند که در درمان ناراحتی های عصبی ،فلج اطفال ،عرق النسا و ذات الریه و سرطان بسیار مفید است .

2-محققین به تازگی از اسانسهای روغنی لیمو ترش و مرکبات (از ترکیبات دی لیمونن)و ترکیب گاز کربنیک نوعی پلاستیک طبیعی ساخته اند که برگشت پذیر به طبیعت بوده و مانند پلاستیکهای موجود موجب آلودگی محیط زیست نمیگردد.

3-نوعی ویتامین در آبلیمو بنام ویتامین پ موجود بوده که یکی از ضد عفونی کننده های طبیعی قوی در دنیا بوده و در درمان امراض قلبی بخصوص سکته های قلبی و مغزی موثر است.

4-بنظر میرسد آبلیمو و اسانسهای روغنی موجود در آن در درمان شوره سر و امراض پوستی بسیار موثرند.

5- اسانسهای روغنی آبلیمو به عنوان ترکیبات امولسیفایر در صنایع غذایی و نظامی قابل استفاده اند.

6-از ویتامین پ موجود در آبلیمو طبیعی به عنوان نگهدارنده ویتامین ث میتوان استفاده کرد (ویتامین ث بسیار ناپایدار بوده و به سرعت اکسیده میشود که ویتامین پ از این عمل جلوگیری می کند).

حال با توجه به خواص و ارزشهای غذایی فراوانی که در این مقوله نمی گنجد می بینید که آبلیمو باید به عنوان یک ماده غذایی اصلی مورد توجه خا نوارها قرار گیرد و در سبد غذایی روزانه آنها قرار گیرد.

البته فراموش نشود که تمامی این خواص در آبلیموی طبیعی آتا موجود بوده و این شرکت در تحقّق این هدف و رسالتی که بر دوش دارد تا جایی که امکان داشته سعی و تلاش داشته حال دیگر انتخاب با خود شماست .

 

لیمو و فواید آن

لیموترش نورچشم را زیاد می‌كند، از طاسی سرجلوگیری می‌كند، موهای سر را تقویت می‌كند. لیموترش میوه‌ایست، كاملا سالم در عین حال كه مقوی است می‌تواند به تمام باقت‌های عضلانی بدن غذا بدهد بدین سبب به آن عال تندرستی بدن نام داده‌اند.

لیموترش، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، ترنج، بالنگ، لیمو عمانی، توسرخ، نارنج، دارابی و ده نوع دیگر از این نوع میوه است و شبیه هم بوده و دارای خواص مشابه هستند، میوه و گل، برگ، شكوفه، ساقه و درختان كه همه آنها به ظاهر با هم اختلاف دارند ولی دارای منافع مشترك بوده و و میتوان آنها را به هم پیوند زد حتی میتوان روی یك درخت پیوند درختهای دیگر را زد و انواع میوه‌های این تیره و نوع را از یك درخت بدست آورد.

میوه‌های پیوندی از نظر ظاهر درشت‌تر، شاداب‌تر و گواراترند. املاح و ویتامینهای موجود در لیموترش: لیموترش سرشار از ویتامین‌های (آ)و (ب) و به ویژه ویتامین (ث) و دارای آهن، كلسیم، سدیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. در لیموترش اسیدهای زیادی وجود دارد كه از همه مهمتر اسید سكوربیك و اسید سیتریك است كه از بین برنده اسیداوریك است.

خواص درمانی لیموترش: اسیدهای موجود در لیموترش از بین برنده اسید اوریك است و خون را رقیق می‌كند، دستگاه هاضمه و دستگاه ادراری را ضد عفونی می‌كند آب لیمو به مقدار زیاد باسیلهای تبی تیفوئید (حصبه) و اسهال خونی را كشته و نابود می‌كند اگر آب آشامیدنی شما مشكوك است چند قطره در آن لیموترش بچكانید به این وسیله آب آشامیدنی شما پاك می‌شود ( در آلمان نیز آب را بدین صورت قابل آشامیدن می‌نمایند) به همین صورت چنانچه روی گوشتهای مانده یا كپك زده چند قطره لیموترش بریزید از عوارض سوء و حوادثی كه ممكن است رخ دهد جلوگیری میكند آب لیمو را چنانچه بر روی غذاهای ثقیل بزنند هضم آنرا آسان می‌كند. آبلیمو تب را از بین می‌برد و تنگی نفس را درمان می‌كند بیماریهای، رماتیسم عرق النساء، مرض قند، غلظت خون، ناتوانی جنسی، زكام، سرماخوردگی ذات الریه، گلودرد، تب خال با آب لیمو معالجه می‌شود.

زهر حشرات مانند زنبور، عقرب، مار و افعی را درمان می‌كند، آب لیمو ضد درد است سردرد را كم و دردهای كلیه و شكم را تسكین می‌دهد آبلیمو ضد تیفوس، سرخك، آبله مرغان و مخملك است. آبلیمو معده را درمان می‌كند و سنگهای كبدی را درمان می‌كند. آبلیمو زیادی چربی را از بین می‌برد و آب‌های اضافی بدن را دفع می‌كند. آبلیمود ضد كم خونی است و غلظت خون را از بین می‌برد. چنانچه جوش‌هائی در صورت به وجود آید همگی از ناخوشی خون است و تجمع سم را در كبد نشان می‌دهد.

چنانچه مركبات نخوریم همیشه در صورت و نقاط مختلف بدن جوش‌های چركی به وجود می‌آید كه علامت بارزی از ضعف و كثیف شدن خون است و با آبلیمو درمان می‌شود. تبهای روده و ترش كردن غذا با آب لیمو معالجه می‌شوند آبلیمود سم های جمع شده در كبد را از بین می‌برد. ولی باید توجه داشت كه كبد به خود لیمو بیشتر از آب آن احتیاج دارد. محققین دانشگاه آمریكا موفق به كشف ویتامین جدیدی در لیمو شده‌اند كه سبب تقویت اعصاب شده و از فلج اطفال جلوگیری می‌كند و در معالجه عرق النساء ذات الریه و سرطان بسیار موثر است.

معالجه سرماخوردگی چنانچه حس كردید سرماخورده‌اید مقداری آبلیمو را در یك لیوان آب گرم ریخته با كمی عسل بنوشید. برای معالجه ذات الریه آب پیاز را گرفته با آبلیمو مخلوط كرده و با آب شلغم و آب هویج و آب كرفس خام چنانچه خورده شود ذات الریه و تنگی نفس را درمان می‌كند. برای زیاد شدن بزاق دهان آبلیمو میل كنید. برای سالاد سبزیها و میوه‌های خام و برای چاشنی بهتر است كه به جای سركه صنعتی از آب لیمود استفاده كرد. لیمو علاوه بر ادرارآور بودن در معالجه رماتیسم، نقرس، سنگ كلیه مفید است چون خون را پاك می‌كند برای جوش پوشت صورت و بطور كلی برای بیماریهای جلدی مفید است.

 

لیموترش رفع عطش می‌كند.

لیموترش معالج پوكی استخوان است.

لیموترش درمان كننده بیماری كبد است؛ در یك لیتر آب جوشیده كمی شكر و آب یك لیموترش به آن اضافه كرده و روزانه چند با یك استكان از آن میل كنید.

لیموترش معالج بیماری ذكام؛ برای درمان ذكام لازم است چند قطره به كف دست ریخته به نزدیكی بینی آورده آبلیموها با به بالا می‌كشیم بعدا بلافاصله بینی را با روغن زیتون تصفیه نشده(بودار) كمی چرب می‌كنیم. از لیموترش برای جلوگیری از خونریزی بینی می‌توان استفاده كرد برای این منظور پنبه را آغشته به آبلیمو كرده داخل بینی قرار دهید خونریزی قطع خواهد شد.

لیموترش درمان كننده درد گلو و آنژین است. برای درمان این بیماری لازم است آب یك لیموترش را گرفت و در یك لیوان آب نیم گرم ریخت و در هر روز چند بار با آن غرغره كرد و كمپرس آب لیمو كه كمی نمك به آن زده باشد بر روی گلو آنژین را درمان می‌كند و همچنین كمپرسی را با برگه‌های بریده شده نازك لیمو انجام دهند سردردهای شدید عصبی را برطرف می‌كند.

لیموترش برطرف كننده جوشهای صورت برای برطرف و معالجه جوش و لكه‌های صورت، بریده‌های نازك لیموترش را كمی نمك به آن زده بر روی پوست صورت بمالند لكه‌های سیاه و جوش صورت را از جهره پاك می‌كند.

برای برطرف كردن سرمازدگی دست و صورت و ورم كردن آنها دست و صورت را با آبلیموی تازه مالش بدهید. برای اینكه دندانهای سفیدی داشته باشید هر هفته یكبار دندانهای خود را با آبلیموی تازه مسواك بزنید. پروفسور (بینه) عقیده دارد كه مصرف دو لیموی متوسط در روز برای احتیاج بدن به ویتامین (ث) كافی است اشخاصی مانند بچه‌ها، بزرگ سالان، زنان حامله و كهن سالان بهتر است لیموترش را با عسل میل كنند.

بیماری رماتیسم نقرس، تصلب شرائین، چاقی، درد كلیه، واریس سیاتیك را می‌توان با لیمو بخوبی معالجه كرد. برای هر بیماری و بنیه بیمار باید هر روز از پنج تا هفت لیمو را مصرف كرد. برای درمان این بیماریها لازم است در هفته اول روزی یك عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزی سه عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزی سه عدد و به همین ترتیب تا هفته هفتم روزی هفت عدد لیموترش خورده شود و این عمل بر حسب شدت و ضعف مرض و قدرت و بنیه بیمار تغییر می‌كند.

در این رژیم ممكن است در بیمار درد معده و روده ایجاد شود مهم نیست لیمو سبب می‌گردد كه درد و سموم از بدن خارج شود. رانكول در كتاب خود به نام (اول خودت را بشناس) می‌نویسد «لیموترش در سلولهای پی منفذ خود» مایه‌ای را نگه می‌دارد و مایعی بنام سیترات و كلریدرات دو پتاسی كه هر دو از املاح نباتی هستند در خود حل كرده و قابل جذب می‌نماید. لیمو با روغنهای مایع خوب، زیتون، گردو، بادام، قندق، سیب زمینی ترشی، بادام زمینی، نارگیل، هویج، سالاد كاهو، كرفس، تره فرنگی، پیاز، چغندر، گل كلم، كلم دگمه‌ای شاهی، آندیو، سیر، شلغم، ترب، بادمجان، فلفل، رازیانه، مارچوبه، اسفناج، انواع كدو، كلم قمری، تخم مرغ و پنیر سازگار است. لیمو با نان، سیب‌ زمینی، برنج، گندم، ارزن ، ماكارونی ، موز، بلوط، نانهای شیرینی، میوه‌های شیرین، گوجه فرنگی، سیب درختی، سركه، لپه ، باقلا، عدس، لوبیا و خرما و نخود ناسازگار است.

 

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر میگردد.

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان صنایع و معادن شهرستان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت صنايع و معادن .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس

1- اشخاص حقيقی

-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

 

مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبی به مديريت سازمان صنایع و معادن شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش صنایع و معادن صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع و معادن شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید و بسته بندی آبلیمو

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید و بسته بندی آبلیمو به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید و بسته بتندی کالایی مانند آبلیموکه بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

 

 

 

فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز (ارقام به میلیون ریال) :

 

فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :

 

 

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

در زمینه فروش محصولات غذایی مانند آبلیمو می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

1-1- زمین :

 

2-1- محوطه سازی :

 

3-1- ساختمانها :

4-1- تأسیسات و تجهیزات (ارقام به میلیون ریال) :

 

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی (ارقام به میلیون ریال) :

 

6-1- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه (ارقام به میلیون ریال) :

 

7-1- تجهیزات اداری (ارقام به میلیون ریال) :

 

 

 

 

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری (ارقام به میلیون ریال) :

 

جدول هزینه های ثابت طرح :

2- هزینه های جاری طرح :

1-2- مواد اولیه و بسته بندی :

 

2-2- حقوق و دستمزد پرسنل (ارقام به میلیون ریال) :

 

3-2- هزینه تعمیرات و نگهداری (ارقام به میلیون ریال) :

 

4-2- هزینه سوخت و انرژی :

 

 

5-2- هزینه استهلاک (ارقام به میلیون ریال) :

 

جدول هزینه های جاری طرح :

سرمایه در گردش (دوره یکماهه) :

 

جدول سرمایه گذاری :

 

 

 

 

 

توجیه اقتصادی محصول :

 

3- فروش :

 

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی :

 

محاسبه دوره بازگشت سرمایه :

 

محاسبه نقطه سر به سر در 100% تولید (ارقام به میلیون ریال) :

 

محاسبه کارمزد وام :

 

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات (ارقام به میلیون ریال) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

نتایج حاصله از اجرای طرح :

با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید و بسته بندی آبلیمو و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

 


مبلغ قابل پرداخت 22,960 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 694

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما