مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 234
  • بازدید دیروز : 2804
  • بازدید کل : 13167176

161- طرح کارآفرینی تولید چیپس میوه49ص


161- طرح کارآفرینی تولید چیپس میوه49ص

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :..... 4

 

فصل اول - کلیات...... 5

1- 1 مقدمه :..... 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.. 6

محل اجرا :.... 6

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :.... 7

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.......... 7

مجوز های قانونی :...... 7

مراحل صدور جواز تاسیس :...... 7

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس...... 8

1- اشخاص حقيقی.... 8

2- اشخاص حقوقی....... 8

مدارك مورد نياز:..... 9

اصلاحیه جواز تاسیس :.... 9

تعریف:..... 10

صدور پروانه بهره برداری :......... 10

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

 

فصل دوم - روش انجام کار....................................................................................................................... 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :................................................... 13

بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات.......................................................................................................... 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :......................................................................... 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 14

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 15

 

فصل سوم - امور مالی طرح..................................................................................................................... 16

جدول 1 طبقه بندی برگه کیوی............................................................................................................................... 17

جدول 2 تولیدکنندگان عمده میوه جات خشک در جهان (واحد وزن :تن).......................................................... 17

ادامه جدول 2........................................................................................................................................................... 18

جدول 3 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 1385................................................ 18

جدول 4 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%.................................................................. 19

جدول 5 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1383 – 1379.............................................................. 20

جدول 6 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379................................................................. 21

نمودار 1 روند واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379.................................................................. 21

جدول 7 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1385-1379................................................................. 22

نمودار 2 روندتولید میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379........................................................ 22

جدول 8 میزان مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379.................................................. 22

نمودار 3 روند مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379................................................... 23

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385............................................................... 23

جدول 9 میزان صادرات میوه جات خشک بین سال های 1383-1379............................................................... 34

نمودار 5 روند صادرات میوه جات خشک از سال 1379 تا 1383........................................................................ 35

جدول 10 میزان میوه خشک مورد نیاز تا پایان برنامه چهارم توسعه..................................................................... 35

نمودار 6 روند نیاز به میوه خشک تا پایان برنامه چهارم توسعه............................................................................. 36

جدول 11 برآورد هزینه تامین ماشین آلات و تجهیزات خط تولید........................................................................ 37

جدول 12 محاسیه مساحت مورد نیاز طرح............................................................................................................. 39

جدول 13 برآورد مسحت بخش های محوطه سازی............................................................................................... 39

جدول 14 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی................................................................................................. 40

جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی....................................................................................................... 41

جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل..................................................................................................... 42

جدول 17 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................... 42

جدول 18 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت.......................................................................................................... 43

جدول 19 برنامه تولید برای سالیانه 280 تن چیپس میوه جات............................................................................. 43

جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی برای تولید سالیانه 280 تن چیپس میوه جات......................... 44

جدول 21 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح....................................................................................................... 45

جدول 22 برآورد برق مصرفی واحد....................................................................................................................... 45

جدول 23 میزان آب مصرفی (روزانه).................................................................................................................... 46

جدول 24 تاسیسات مورد نیاز................................................................................................................................. 46

جدول 25 براورد هزینه انواع انرژی........................................................................................................................ 47

 

فصل چهارم - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات............................................................... 48

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 49

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید چیپس از میوه جات پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

کلیات

 

 

 

 

 

 

1- 1 مقدمه :

به طور کلی چیپس میوه جات به میوه هایی گفته می شود که قسمت خوراکی آن پس از رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر ، از میوه ها گرفته می شود .

خشک کردن میوه جات یکی از روش های جلوگیری از فساد میکروبی آنها است . در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت ، امکان فساد میکروبی بسیار کم می شود و سرعت دیگر واکنش های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می شود .

خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد ، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد . در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هایی می شود که مصرف آنها آسان تر است .

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید چیپس از میوه جات

 

محل اجرا :

 

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 26 نفر میباشد .

 

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.

 

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت جهاد كشاورزی شهرستان و يا مديريت صنايع كشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت صنايع كشاورزی و روستائی .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

 

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس

1- اشخاص حقيقی

-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

 

مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبی به مديريت جهاد كشاورزی شهرستان يا مديريت صنايع كشاورزی و روستايی استان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

 

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید چیپس از میوه جات به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید چیپس از میوه جات استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

 

 

 

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :

 

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

در زمینه تولید چیپس از میوه جات می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

 

جدول 1 طبقه بندی برگه کیوی

 

جدول 2 تولیدکنندگان عمده میوه جات خشک در جهان (واحد وزن :تن)

ادامه جدول 2

 

جدول 3 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 1385

 

 

 

جدول 4 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جدول 5 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1383 – 1379

 

 

جدول 6 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379

 

نمودار 1 روند واردات میوه جات خشک بین سال های 1384-1379

 

 

 

جدول 7 میزان واردات میوه جات خشک بین سال های 1385-1379

 

نمودار 2 روندتولید میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379

 

جدول 8 میزان مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379

 

نمودار 3 روند مصرف میوه جات خشک در کشور بین سال های 1385-1379

 

بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385

 

 

 

 

 

جدول 9 میزان صادرات میوه جات خشک بین سال های 1383-1379

 

 

 

 

نمودار 5 روند صادرات میوه جات خشک از سال 1379 تا 1383

 

جدول 10 میزان میوه خشک مورد نیاز تا پایان برنامه چهارم توسعه

 

 

 

 

نمودار 6 روند نیاز به میوه خشک تا پایان برنامه چهارم توسعه

 


مبلغ قابل پرداخت 22,960 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۷ شهریور ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 1287

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما