مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1873
  • بازدید دیروز : 3661
  • بازدید کل : 13107989

219- کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی35ص


219- کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی35ص

موضوع

کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی

Entrepreneurship workshop production of vegetable oils

  

 

فهرست مطالب

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :........ 3

 

فصل اول - کلیات....... 4

1- 1 مقدمه :....... 5

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :.... 7

محل اجرا :.......

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :...... 7

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :.... 7

مجوز های قانونی :.. 8

مراحل صدور جواز تاسیس :...................................................................................................................................... 8

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس............................................ 8

1- اشخاص حقيقی.................................................................................................................................................. 8

2- اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

مدارك مورد نياز:........................................................................................................................................................ 9

اصلاحیه جواز تاسیس :............................................................................................................................................ 10

تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

صدور پروانه بهره برداری :...................................................................................................................................... 10

مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

 

فصل دوم - روش انجام کار..................................................................................................................... 12

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :................................................... 13

بازدید از کارخانه تولید اسانس های گیاهی............................................................................................................. 13

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :............................................................................................ 13

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :......................................................................... 14

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................ 15

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )..................................................................................... 15

 

فصل سوم - امور مالی طرح..................................................................................................................... 16

جدول 1 اسامی و کد آیسیک محصولات این طرح................................................................................................. 17

جدول 2 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004................................................................... 17

نمودار 1 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004................................................................... 18

جدول 3 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004................................................................... 18

نمودار 2 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004................................................................... 19

جدول 4 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان.................................................................................. 20

نمودار 3 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان.................................................................................. 21

جدول 5 واحدهای تولید کننده انواع اسانس.......................................................................................................... 22

ادامه جدول 5........................................................................................................................................................... 23

جدول 6 روند ظرفیت تولید اسانس در سال های 1384- 1379............................................................................ 23

جدول 7 واحدهای در دست اجرای انواع اسانس................................................................................................... 23

جدول 8 میزان واردات اسانس های طبیعی - تن................................................................................................... 24

جدول 9 میزان عرضه و تقاضای انواع اسانس - تن................................................................................................ 24

نمودار میزان تقاضای انواع اسانس در ایران............................................................................................................ 25

جدول 10 سرانه مصرف اسانس - گرم................................................................................................................... 25

جدول 11 میزان صادرات اسانس های طبیعی - تن............................................................................................... 26

شکل تقطیر با بخار آب و تولید اسانس................................................................................................................... 26

جدول 12 هزینه خرید زمین (میلیون ریال)............................................................................................................ 27

جدول 13 آماده سازی محوطه (میلیون ریال).......................................................................................................... 27

جدول 14 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی (میلیون ریال)............................................. 27

جدول 15 کل هزینه تاسیسات زیربنایی (میلیون ریال)........................................................................................... 28

جدول 16 وسایل حمل و نقل و اداری مورد نیاز در طرح (میلیون ریال).............................................................. 28

جدول 17 مشخصات و قیمت مایشن آلات (میلیون ریال)..................................................................................... 29

جدول 18 هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال)........................................................................................ 29

جدول 19 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال)................................................................................. 30

جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی (میلیون ریال)............................................................................ 30

جدول 21 نیروی انسانی........................................................................................................................................... 31

جدول 22 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز.................................................................................................... 31

جدول 23 جمع بندی نهایی اسانس گیاهی - تن.................................................................................................... 32

 

فصل چهارم - جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................. 33

نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 34

 

 

 

 

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید اسانس های گیاهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول

کلیات

 

 

 

 

 

 

1- 1 مقدمه :

بزرگترین معجزه گل ها و گیاهان و میوه های متنوع دارویی این است که چنانچه مطابق دستور پزشک مصرف شوند ، هیچگونه عواض جانبی نداشته و به دنبال درمان یک بیماری باعث بیماری دیگری نمی شود و به همین دلیل باید از انهدام کامل گیاهان دارویی پیشگبری شود .

در صورتیکه این طرح به مرحله اجرا برسد اسانس های طبیعی ، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته می شود که با این کار بهترین راه استفاده سریع ، موثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی ، غذایی ، بهداشتی و آرایشی صورت می پذیرد و در عین حال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بی نیاز می کند .

گیاه شناسان معتقدند که روغن های فرار یا اسانس ها مواد زائد گیاهی هستند که خواص بیولوژیکی ندارند ، بعضی دیگر معتقدند که روغن های فرار گیاه ، باعث جذب حشرات مفید بر روی گیاه گردیده و این رهگذر کمک بزرگی به عمل گرده افشانی می نماید .

 

اسانس ها یا روغن های اساسی (Essential Oil) ترکیبات روغنی فرار هستند که از بخش های کختلف گیاهان معطر مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند .

از نظر شیمیایی اغلب این مواد هیدروکربورهای نوع ترپنی هستند و قابلیت صابونی شدن ندارند . برخی از آنها حاوی یک ماده خالص هستند مانند روغن کاج (Winter green) که حاوی ماده خالص متیل سالیسیلات است و در ساخت پمادهای مسکن درد استفاده می شود ولی برخی مخلوط چند ماده هستند مانند روغن ترپنتین (پنتن و دی پنتن) . گاهی اسانس ها حاوی یک ماده رزینی در یک حلال هستند که به آنها الئورزین (Oleoresins) یا بالزام (Balsams) می گویند . از نظر شکل ظاهری ، اسانس ها ماده ای تقریباً بی رنگ و دارای بوی قوی بوده که در تماس با هوا کدر می شوند . چگالی اغلب آنها بین 1/1 0.85 می باشد .

اسانس ها محلول در الکل ، دی سولفید کربن ، تترا کلرو کربن ، کلرو فرم ، اترهای نفتی و روغن های چرب هستند . اغلب در آب نامحلول بوده به جز بعضی از آنها که در آب کم محلول اند .

نقطعه اشتعال اسانس های طبیعی حدود 60 70 درجه سانتیگراد و ضریب شکست نوری این مواد حدود 4/1 می باشد .

از ویژگی های اصلی روغن های فرار قابلیت تقطیر و فاسد نشدن آنها است که این دو مشخصه می تواند روغن های فرار (اسانس) را از روغن های پایدار (استرهای اسید چرب) متمایز نماید .

بسته بندی اسانس معمولاً در ظروف شیشه ای و یا پلی اتیلن بوده ولی در مورد اسانس های طبیعی گران قیمت بسته بندی شیشه ای ترجیح داده می شود .

قسمت اعظم گیاهان دارویی که در گذشته مورد استفاده قرار گرفته اند و هنوز هم در اکثر نقاط مصرف می شوند به صورت (خودرو) می باشند . ولی بعد از شناخت اسانس (مواد موثر) موجود در این گیاهان و تشخیص کیفی و کمی این مواد ، گیاهان فوق را باید بیشتر به صورت کشت شده در داروسازی و پزشکی مورد استفاده قرار دهند . استفاده از گیاهان دارویی به دو صورت ممکن می باشد ، یا آنها را بدون هیچگونه تغییری مصرف می کنند و یا اینکه اسانس آنها را استفاده می نمایند .

اغلب اسانس ها را از منابع طبیعی به دست می آورند . تا کنون توانسته اند از 87 تیره اسانس تهیه نمایند .

 

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید اسانس های گیاهی

 

محل اجرا :

 

 

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام

نام خانوادگی

مدرک تحصیلی

تلفن

       

 

1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 31 نفر میباشد .

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع) صادر میگردد.

 

مراحل صدور جواز تاسیس :

1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت جهاد كشاورزی شهرستان و يا مديريت صنايع كشاورزی و روستائی استان .

2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت صنايع كشاورزی و روستائی .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

 

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافتجواز تاسيس

1- اشخاص حقيقی

-تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

 

2- اشخاص حقوقی

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

 

مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبی به مديريت جهاد كشاورزی شهرستان يا مديريت صنايع كشاورزی و روستايی استان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

4- تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

7- پوشه فنردار

8-درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :

1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

 

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

 

صدور پروانه بهره برداری :

1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

 

مراحل صدور توسعه طرح :

1-تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

روش انجام کار

 

 

 

 

 

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه تولید اسانس های گیاهی

براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه تولید اسانس های گیاهی به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید اسانس های گیاهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

 

 

 

 

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

 

 

 

 

 

 

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :

 

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )

در زمینه تولید اسانس های گیاهی می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل سوم

امور مالی طرح

 

 

 

 

 

جدول 1 اسامی و کد آیسیک محصولات این طرح

 

جدول 2 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004

 

 

نمودار 1 انواع اسانس (تولید سالانه بیش از 1000 تن) – سال 2004

 

جدول 3 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004

نمودار 2 انواع اسانس (تولید سالانه کمتر از 1000 تن) – سال 2004

 

 

 

 

 

 

 

 

جدول 4 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان

 

 

 

 

نمودار 3 درصد تولید انواع اسانس در مناطق مختلف جهان

 

 

 

 

 

 

 

جدول 5 واحدهای تولید کننده انواع اسانس

ادامه جدول 5

 

جدول 6 روند ظرفیت تولید اسانس در سال های 1384- 1379

 

جدول 7 واحدهای در دست اجرای انواع اسانس

 

جدول 8 میزان واردات اسانس های طبیعی - تن

 

جدول 9 میزان عرضه و تقاضای انواع اسانس - تن

 

نمودار میزان تقاضای انواع اسانس در ایران

 

جدول 10 سرانه مصرف اسانس - گرم

 

 

 

 

 

جدول 11 میزان صادرات اسانس های طبیعی - تن

 

شکل تقطیر با بخار آب و تولید اسانس

جدول 12 هزینه خرید زمین (میلیون ریال)

 

جدول 13 آماده سازی محوطه (میلیون ریال)

 

جدول 14 هزینه احداث ساختمان های بخش صنعتی و غیر صنعتی (میلیون ریال)

 

جدول 15 کل هزینه تاسیسات زیربنایی (میلیون ریال)

 

جدول 16 وسایل حمل و نقل و اداری مورد نیاز در طرح (میلیون ریال)

 

 

 

 

جدول 17 مشخصات و قیمت مایشن آلات (میلیون ریال)

 

جدول 18 هزینه های قبل از بهره برداری (میلیون ریال)

 

جدول 19 کل هزینه های سرمایه گذاری ثابت (میلیون ریال)

 

جدول 20 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی (میلیون ریال)

 

 

 

 

 

جدول 21 نیروی انسانی

 

جدول 22 میزان مصرف سالیانه آب ، برق و گاز

 

 

جدول 23 جمع بندی نهایی اسانس گیاهی - تن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل چهارم

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

 

 

 

نتایج حاصله از اجرای طرح :

با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید اسانس های گیاهی و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پر بازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از توجیه اقتصادی مورد قبولی برخوردار باشد .


مبلغ قابل پرداخت 22,960 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ شهریور ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 904

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما