مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2791
  • بازدید دیروز : 1901
  • بازدید کل : 13126092

روش تهیه سالاد پیازچه و شوید قالبی


امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه سالاد پیازچه و شوید قالبی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه سالاد پیازچه و شوید قالبی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:
 
سیب زمینی آب پز نگینی شده: ۳ لیوان
سینه مرغ آب پز: ۲ لیوان
خیار شور نگینی ریز: ۱ لیوان
پیاز چه نگینی ریز: ۱ لیوان
شوید خرد شده: ۳/۴ لیوان
ماست خامه ای: نصف لیوان
سس مایونز: نصف لیوان
آبلیمو و ادویه: به میزان لازم

روش تهیه سالاد پیازچه و شوید قالبی
 
طرز تهیه سالاد پیازچه و شوید قالبی:
 
ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید. سپس برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.
 
طرز قالبی کردن سالاد:
 
برای تزیین این سالاد می توانید از قالب استفاده کنید. ابتدا داخل قالب مورد نظر را پلاستیک فریزر بکشید. قبل از فریزر کشیدن می توانید کمی قالب را خیس کرده تا پلاستیک به قالب بچسبد و حرکت نکند. مواد سالاد را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق فشار داده و صاف کنید. بعد روی قالب را با پلاستیک پوشانده و در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و بعد در ظرف سرو برگردانید و پلاستیک را به آرامی از آن جدا کنید.
 
نکته:
می توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.
به جای سینه مرغ می توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.
وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس رو اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می شود تا سس بیشتری مصرف کنید.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 227

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما