مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 472
  • بازدید دیروز : 3251
  • بازدید کل : 13127024

طرز تهیه کیچری یک بلوی هندی تند و خوشمزه


از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود.

از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوری‌شده، ادویه، پیاز و سیر است. دستورغذایی که در ادامه می‌آید به عنوان یک غذای کامل بسیار ارزان تمام می‌شود و طعم کلی آن باب‌طبع ایرانی‌هاست.
مواد لازم برای۴ نفر:
برنج: ۴۰۰گرم، خیس‌شده
کنسرو ماهی تن: یک عدد (۲۰۰گرم)
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده
گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری‌شده
زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری
گردلیمو: یک قاشق غذاخوری
ماست ساده: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
کره: ۳۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه کیچری یک بلوی هندی تند و خوشمزه

روش تهیه:
۱- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و ۲دقیقه تفت دهید تا مواد آب بیندازد.
۲- آب برنج را خالی کرده و آن را داخل قابلمه بریزید. کره و گردلیمو را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا کره آب شده و روی برنج بنشیند. ماست را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. روغن کنسرو را بگیرید، تکه‌های ماهی را با چنگال خرد کرده و به غذا اضافه کنید.
۳- به اندازه‌ای که یک بند انگشت آب روی برنج را بگیرد، آب جوش روی مواد داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود. شعله را کم کرده و در برنج را بدون دم‌کنی بگذارید. پس از ۳۰دقیقه برنج دم کشیده است. هنگام سرو کردن، گشنیز ساطوری‌شده را با آن مخلوط کرده و در دیس بکشید.
نکات:
۱- در هند، همراه این غذا تخم‌مرغ آب‌پز سرو می‌کنند.
۲- این غذا را در اصل با تکه‌های سرخ‌شده فیله ماهی طبخ می‌کنند.
۳- در این دستور غذایی مقدار ادویه و فلفل کم شده است تا برای همه قابل‌خوردن باشد.

در دستور اصلی ۲ قاشق چای‌خوری تخم خردل، ۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز و ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه ساطوری‌شده وجود دارد که با توجه به ذائقه اکثر ایرانی‌ها حذف شده است.
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 279

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما