مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 487
  • بازدید دیروز : 3290
  • بازدید کل : 13113859

چرا هرگز نباید کودکان را تاب داد!


کارشناسان هشدار می دهند که گرفتن دست کودک و کشیدن آن می تواند باعث دررفتگی آرنج شود که باعث درد در اندام فوقانی می شود. با بزرگ شدن کودک، بدن او کمتر مستعد این آسیب است.
چرا هرگز نباید کودکان را تاب داد!
 
چرخاندن و تاب دادن کودک از ناحیه دست شاید سرگرمی جالب و بی خطری به نظر برسد اما کارشناسان درباره عواقب این حرکت که منجر به آسیب های دردناک در کودکان می شود هشدار داده اند.

کودکان پیش دبستانی، در فاصله سنی یک تا چهارسال، رباط( لیگامان ) های سست و شلی دارند و استخوان هایشان هنوز از استحکام کافی برخوردار نیست، به عبارت دیگر آن ها بیشتر در معرض پولد البو ( pulled elbow ) یا نیمه در رفتگی سر استخوان رادیوس هستند و نسبت به ایجاد چنین شرایطی آسیب پذیرترند.

بنا به گزارش بنیاد «نمورس» ویژه رسانه های بهداشتی کودکان، هر چقدر بچه ها بزرگتر میشوند بدن آنها در برابر آسیب مقاومتر میشود و احتمال عارضه پولد البو در آنان کاهش می یابد.
 
چرا هرگز نباید کودکان را تاب داد!
 
آرنج قسمت بالا و پایین استخوان دست را به هم متصل می کند، رباطی که سر استخوان رادیوس را در قسمت آرنج احاطه کرده است در کودکان سست است و احتمال پارگی بیشتری دارد.

البته عارضه «پولد البو» در موقعیت های مختلف ممکن است رخ دهد از جمله بلند کردن بچه از روی زمین با گرفتن دست او، طرز خوابیدن نادرست در رختخواب، محکم گرفتن و کشیدن دست کودک برای عبور از خیابان و یا جوی آب میتوانند باعث بروز این عارضه شوند.

با وجود دردناک بودن این عارضه در اغلب اوقات خسارت ها و پیامدهای بلند مدتی را برای کودکان به دنبال ندارد، اما مراجعه به پزشک در صورت بروز هر گونه کشیدگی دردناک ضروری است.

یک جراح ارتوپد می گوید هر گونه کشیدگی ناگهانی و فشار به اندام های فوقانی کودک به طور بالقوه موجب آسیب دیدن مفاصل فوقانی او خواهد شد و این موضوع فقط منحصر به چرخاندن و تاب دادن کودکان در هوا نیست، او در عین حال که احتمال وارد شدن آسیب مستقیم به شانه و مفصل آرنج بر اثر چرخاندن کودک در هوا را موثر می داند، به طور کلی به والدین توصیه می کند تا در هنگام مشارکت در بازی ها و جست و خیزهای کودکانه دقت بیشتری کنند.

با این حال شما نمی توانید از ترس چنین عارضه ای کودک خود را بسته بندی کنید تا خطری او را تهدید نکند، تنها کاری که باید انجام دهید این است که در هنگام بازی و تفریح با کودکانتان دقت بیشتری داشته باشید و به این نکته توجه کنید که مفاصل کودک در حال شکل گیری است و هر گونه فشار می تواند تأثیرات مخربی روی آن داشته باشد.

از جمله مهمترین علامت این وضعیت آن است که کودک دستش را اصلا نمی تواند حرکت دهد و اگر از او بخواهید با دستش چیزی را بگیرد خواهد گفت: من نمی توانم دستم را حرکت دهم.
منبع: independent.co.uk
http://daneshjooqom.4kia.ir/

  انتشار : ۴ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 335

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما