مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 304
  • بازدید دیروز : 2770
  • بازدید کل : 13129626

طرز تهیه دسر بلواسکای باواروا؛ دسری به رنگ آسمان


بلواسکای به معنای آسمان آبی در واقع نوعی از طعم و رنگ در صنعت امروزه دسر و به خصوص بستنی است که با طعم وانیل و نوعی رنگ آبی که می‌توان به آن آبی آسمانی تیره گفت تهیه می‌شود.
بلواسکای به معنای آسمان آبی در واقع نوعی از طعم و رنگ در صنعت امروزه دسر و به خصوص بستنی است که با طعم وانیل و نوعی رنگ آبی که می‌توان به آن آبی آسمانی تیره گفت تهیه می‌شود. معمولا اکثر رنگ‌های آبی رنگی تمایل به فیروزه‌ای دارند. سیروپ شکلات به ما کمک می‌کند تا این رنگ را به رنگ اصلی بلواسکای تبدیل کنیم.

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: 6 عدد
شیر: 400 میلی‌لیتر
خامه صبحانه: 300 گرم
شكر: 250 گرم
پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری
آب سرد: یك دوم پیمانه
رنگ آبی خوراکی: چند قطره
سیـروپ شکلات: دو قاشق سوپخوری
وانیـــل: یك دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:

1. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌كنیم؛ سپس شیر را آرام آرام ریخته و هم می‌زنیم و مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا كرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا آن را از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود.

2. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم، با رنگ آبی و سیروپ شکلات مخلوط می‌کنیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی حرارت ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم. همیشه به این نكته دقت می‌كنیم كه كرم و ژلاتین هیچكدام داغ نباشند.

 طرز تهیه دسر بلواسکای باواروا؛ دسری به رنگ آسمان

3. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است برای این کار قالب را حتما با اسپری روغن چرب کنیم.

نکته: من برای تزیین این دسر از اسپری آبی صدفی و ورق طلایی استفاده کرده‌ام. برای براق‌تر کردن روی کار می‌توانیم از اکلیل و شکرهای خوراکی آبی نیز استفاده کنیم.

http://daneshjooqom.ir/

نظر فراموش نشود!!

  انتشار : ۶ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 889

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما