مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1488
  • بازدید دیروز : 2675
  • بازدید کل : 13133485

طرز تهیه بز قورمه غذای محلی کرمانی


پياز را نگينى خرد كرده و با روغن زيتون تفت داده، گوشت خرد شده را با پياز مخلوط كرده و زردچوبه، پودر سير، دارچين و فلفل را نيز اضافه مى كنيم،
مواد لازم:
_سيصد و پنجاه گرم گوشت فيله،
_نصف پيمانه لپه
_نصف پيمانه نخود،
_يك عدد پياز بزرگ نگينى خرد شده
_آب به ميزان لازم
_يك قاشق مرباخورى زردچوبه _پودر دارچين و پودر سير، يك دوم قاشق مرباخورى
_پودر فلفل سياه ونمك به ميزان لازم
_سه قاشق غذاخورى كشك
_پياز داغ، نعنا داغ، سير داغ به ميزان لازم
_يك عدد سير كامل
_دو قاشق غذاخورى روغن زيتون.

طرز تهیه بز قورمه غذای محلی کرمانی

‌●طرز تهیه:
پياز را نگينى خرد كرده و با روغن زيتون تفت داده، گوشت خرد شده را با پياز مخلوط كرده و زردچوبه، پودر سير، دارچين و فلفل را نيز اضافه مى كنيم، در اين مرحله گل سير يا سير داغ را نيز اضافه كرده و وقتى گوشت و پيازها تغيير رنگ دادند، لپه را نيز به مواد افزوده و يك دقيقه همراه مواد تفت داده و در آخر نخود ها را كه از قبل خيس و آبپز و پوست گرفته ايم همراه با آب اضافه كرده و بعد از به جوش آمدن آب با شعله كم زمان مى دهيم تا كاملاً بپزند و نرم شوند.
وقتى مواد كاملاً پختند نمك را اضافه مى كنيم و صبر مى كنيم تا آب غذا كم شود و تقريباً به اندازه يك پيمانه آب داشته باشد.
مواد را به هاون منتقل كرده و مى كوبيم تا كاملاً يكدست شود، سپس كشك را اضافه مى كنيم و مجدد مى گذاريم با شعله كم يك قل بزند.
غذا را به ظرف اصلى منتقل كرده و با پياز داغ، سير داغ و نعنا داغ فراوان سرو مى كنيم.
اين غذا در كرمان عموماً به عنوان پيش غذا يا غذاى اصلى همراه با نان خانگى و سبزى خوردن سرو مى شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپى اصلى از گوشت فيله استفاده شده يا با گوشت دنده جايگزين مى شود. هرچه ميزان سير در اين غذا بيشتر باشد خوش طعم تر مى شود. نوش جان.

http://daneshjooqom.ir/

نظر فراموش نشود!!

  انتشار : ۶ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 846

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما