برنج را 2 ساعت قبل میشوییم و نمک اضافه میکنیم .سینه مرغ را لایه ای برش زده و با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو مزه دار میکنیم .برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم .
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد
برنج 3 پیمانه
گوجه فرنگی 3 عدد
زعفران آب کرده
فلفل و زرد چوبه
گرد غوره
آبلیمو
نمک
روغن ارده کنجد
طرز تهیه:
برنج را 2 ساعت قبل میشوییم و نمک اضافه میکنیم .سینه مرغ را لایه ای برش زده و با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو مزه دار میکنیم .برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم .
کمی روغن داخل قابلمه ریخته و مرغها را کمی با بیفتک کوب کوبیده و کمی تفت میدهیم و ته قابلمه میچینیم و کمی گرد غوره روی مرغها میپاشیم .یک قاشق هم زعفران آب کرده میریزیم .
گوجه فرنگی های حلقه شده را روی مرغها چیده و کمی نمک میپاشیم .برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه کرده و رویش را صاف میکنیم و می گذاریم دم بکشد . بعد از دم کشیدن پلو در ظرف مناسب سرو میکنیم و تزیین میکنیم .البته میتوان برنج را داخل دیس هم برگرداند.