زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده ، هم می زنیم تا کاملا سفت و سفید و کشدار شود. خامه را با پودر قند مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و..
مواد لازم:
پودر قند – ۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)
میوه خرد کرده – ۲ لیوان
(توت فرنگی تازه یا کمپوت آناناس،سیب،گلابی یا گیلاس)
وانیل – ۱ قاشق چایخوری
خامه – ۵۰۰ گرم
تخم مرغ – ۵ عدد
شکر – ۵ قاشق سوپخوری (۱۲۵ گرم)
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده ، هم می زنیم تا کاملا سفت و سفید و کشدار شود. خامه را با پودر قند مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و خامه را هم می زنیم تا سفت شده، فرم بگیرد. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و سفت و خشک شود.
سفیده را کم کم در خامه ریخته ، هم می زنیم . ۳ تا ۴ قاشق از خامه را برای تزئین کنار می گذاریم. زرده را کم کم داخل خامه می ریزیم و هم می زنیم و در آخر کار میوه های خرد شده را مخلوط می کنیم. مایه را در ظرف مستطیل شکلی می ریزیم و در جا یخی یخچال یا فریزر قرار می دهیم .
مدت ۵ تا ۶ ساعت وقت لازم است تا پلومبیر کاملا بسته شود . ظرف پلومبیر را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و ظرف مناسبی را روی دهانه قالب می گذاریم و پلومبیر را در ظرف بر می گردانیم،خامه ای را که کنار گذارده ایم ، در قیف می ریزیم و روی پلومبیر را با آن تزئین می کنیم.با چند عدد توت فرنگی و کمپوت گیلاس روی پلومبیر را تزئین می نمائیم.
می توانیم کف قالب پلومبیر را یک ورقه نازک ژنوآز یا بیسکویت بچینیم، بعد مایه پلومبیر را روی آن بریزیم و بگذاریم بسته شود. اطراف پلومبیر را با کارد از قالب جدا کرده و پلومبیر را در ظرف مناسبی بر می گردانیم و مطابق دستور فوق روی آن را تزئین می نمائیم.