ابتدا مغز را نیم ساعت در یک ظرف آب سرد بگذارید، سپس از آب در آورده و رگ و ریشه های آن را بگیرید. آن را بشویید،
مواد اولیه : برای 4 نفر
مغز (گوسفندی یا گوساله) 2عدد
پیاز 1عدد
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
قارچ 150گرم
كره 25گرم
سبزیجات (اختیاری) 1عدد كنسرو مخلوط
طرز تهیه:
ابتدا مغز را نیم ساعت در یک ظرف آب سرد بگذارید، سپس از آب در آورده و رگ و ریشه های آن را بگیرید. آن را بشویید، سپس آن را در ظرف مسطحی قرار داده و با چاقو شکاف های عمیقی در آن ایجاد کنید. پیاز را حلقه حلقه کرده و داخل شكافها بگذارید. نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید. قارچها را خرد کرده به آن اضافه كنید. ظرف را با درپوش به مدت 5ـ4 دقیقه با قدرت حداکثر 100 درصد در دستگاه مایكروویو یا داخل فر داغ شده به مدت حدودا یك ربع قرار دهید .اگر مغز را داخل مایكروویو قرار دادید بعد از مدت ذكر شده مغز را پشت و رو کنید و کره را روی سطح مغز بمالید. پیازها را برداشته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه بلند فلزی قرار دهید و دستگاه را به مدت 8ـ6 دقیقه با کلید ترکیبی گریل و مایکرو 20 درصد روشن کنید ولی اگر مغز را داخل فر قرار دادید آن را خارج كرده و كره را به آن اضافه كنید و به مدت 15دقیقه دیگر در فر قرار دهید. می توانید در موقع سرو غذا دور آن را با کنسرو سبزیجات مخلوط پر کنید.
نكات:1)اگر خواستید سطح مغز برشته تر شود آن را به مدت 5ـ3 دقیقه فقط با کلید گریل در دستگاه بگذارید.
2)در مرحله اول حتماً در ظرف را بگذارید چون مغز در زمان پخت می پاشد و دستگاه را کثیف می کند.
3)میتوانید این غذا را روی گاز هم تهیه كنید ولی باید مقدار كره را بیشتر كنید و آن را خوب سرخ كنید.
4)اگر دوست دارید میتوانید مغز را خرد كنید و بعد طبخ كنید.
5)اضافه كردن پیاز داغ و زعفران این خوراك را لذیذ تر میكند.
6)بهتر است این خوراك لذیذ را با آبلیمو و نان ساندویچی سرو كنید.