امروز تصمیم داریم شما را با طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه و ساده آشنا کنیم. برای آشنا شدن با مراحل تهیه این پیراشکی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب یک عدد
آرد: یک دوم پیمانه
سون آپ: یک دوم پیمانه
پودر قند: به میزان لازم (می توان از کره بادام زمینی، شکلات و مربا هم استفاده کرد)
وانیل: نصف قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
شکر: یک قاشق
طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ظرف ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم تا داغ شود. حدود یک سوم ظرف مورد نظر برای سرخ کردن پیراشکی ها باید از روغن پر شود.
آرد و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سون آپ را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حدی که مواد کامل با یکدیگر مخلوط شوند.
سیب ها را از عرض برش های نازک می دهیم. تخم های آن را جدا می کنیم.
برش های سیب را با چنگال در خمیر آماده شده فرو می بریم و وقتی اضافی خمیر گرفته شد، آن را در روغن داغ قرار داده سرخ می کنیم.
بهتر است پس از سرخ شدن پیراشکی ها، آنها را روی حوله کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود.
سپس روی پیراشکی را با پودر قند یا شکلات و مربا، تزئین می کنیم.
نظر فراموش نشود!!