مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 2049
  • بازدید دیروز : 3251
  • بازدید کل : 13128601

خورش باقلا و گشنیز و سیر ، یک غذای خوشمزه


برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را پوست بگیرید و دانه‌ها را از پوشش کپسولی هم درآورید و کنار بگذارید
 
خورش باقلا و گشنیز و سیر ، یک غذای خوشمزه
 

مواد لازم:
 
گوشت: 600 گرم ترجیحا گوسفندی، باقلا: نیم کیلو، سیر: یک بوته، گشنیز خرد شده: 1 لیوان، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و روغن :به میزان لازم، پیاز: یک عدد

طرز تهیه:

برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را پوست بگیرید و دانه‌ها را از پوشش کپسولی هم درآورید و کنار بگذارید.

گوشت و پیاز و سیر را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا پیاز و سیر را سرخ کرده و بعد گوشت را اضافه کنید و آن را هم تفت دهید.

بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. فلفل و زرد چوبه و زعفران آب کرده را هم به همراه 3 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید پخته شود.

بعد باقلا را به آن افزوده و بعد از 10 دقیقه، نمک و گشنیز خرد شده را هم به خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.

در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج به آن بزنید و با پلو زعفرانی میل کنید

http://daneshjooqom.ir/

نظر فراموش نشود!!!

  انتشار : ۶ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 918

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما