مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1056
  • بازدید دیروز : 3966
  • بازدید کل : 13111138

تصویر تمام عالم در یک قاب کوچک


تمام عالم در یک قاب کوچک

موسیقی‌دانی خوش‌ذوق، ساختارهای شناخته‌شده عالم را با مقیاس لگاریتمی در تصویری واحد جا داده است. این نما، عالم مشاهده‌پذیر را نشان می‌دهد که کره‌ای به مرکز زمین و قطر ۹۳ میلیارد سال‌نوری است.

در مرکز این تصویر، خورشید جای گرفته و رو به بیرون، به ترتیب شاهد سیارات داخلی و خارجی، کمربند کوییپر، ابر اورت، منظومه سه‌ستاره‌ای آلفا قنطورس (نزدیک‌ترین همسایه خورشید)، بازوی مارپیچی برساووش، کهکشان راه‌شیری، کهکشان آندرومدا و دیگر کهکشان‌های همسایه، شبکه کیهانی، تابش ریزموج زمینه کیهانی و درنهایت، پلاسمایی نامرئی خواهیم بود که پس از مهبانگ (انفجار بزرگ)، عالم را فرا گرفته بود.
 
تمام عالم در یک قاب کوچک
 
 
عالم مشاهده‌پذیر، کره‌ای به مرکز زمین (با کمی اغماض، منظومه شمسی) است که نور اجرام درون آن طی ۱۳٫۸ میلیارد سالی که از عمر عالم می‌گذرد، فرصت داشته تا به ما برسد و به ما امکان دهد تا آن‌ها را ببینیم. به دلیل انبساط عالم، شعاع عالم مشاهده‌پذیر امروزه ۴۶٫۵ میلیارد سال‌نوری (قطر ۹۳ میلیارد سال‌نوری) است.

این تصویر را موسیقی‌دان و هنرمندی خوش‌ذوق به نام «پابلو کارلوس بوداسی» طراحی کرده است. او با استفاده از نقشه‌های لگاریتمی عالم که پژوهشگران دانشگاه پرینستون آن را استخراج کرده‌اند و تصاویری که تلسکوپ‌های فضایی ناسا از اجرام دور و نزدیک ثبت کرده‌اند، این نقشه را آماده کرده است. پژوهشگران دانشگاه پرینستون برای استخراج نقشه‌های لگاریتمی عالم از داده‌های گردآوری‌شده در «پروژه اسلون برای نقشه‌برداری دیجیتالی از آسمان» یا به اختصار «SDSS» بهره جسته‌اند.

پروژه SDSS بیش از ۱۵ سال است که با استفاده از تلسکوپی ۲٫۵ متری در نیومکزیکو، دقیق‌ترین نقشه‌های سه‌بعدی را از عالم تهیه کرده و هم‌اکنون طیف بیش از ۳ میلیون جرم نجومی را گردآوری کرده است.

نقشه‌های لگاریتمی، بهترین روش برای به تصویر کشیدن ساختار عظیمی مانند جهان مشاهده‌پذیر هستند؛ زیرا هر واحد روی محور متناظر با افزایش ۱۰ برابری فاصله اجرام است. البته نقشه‌های لگاریتمی موجود مانند آنچه پژوهشگران دانشگاه پرینستون در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) استخراج کردند، جلوه بصری چندانی ندارند. به همین دلیل بود که بوداسی تصمیم گرفت نقشه‌ای زیبا و هیجان‌انگیز را رسم کند.
خبرآنلاین

  انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 910

دیدگاه های کاربران (0)

دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما