فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نانبه آن دسته از غذاها اطلاق می شود که باپختن،بخارپز کردنو یاسرخ کردنخمیری که متشکل ازآرد وآب است، تهیه می شود. دربیشتر خمیرهانمک هم لازم است و معمولاً ازیک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : سس مایونزنوعیسس غلیظ، سفید و کرم مانند است کهسرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که درزردهتخم مرغ معلق است وسرکهیاآبلیموو انواعادویه جاتبرای مزه دار کردن این سس مورداستفاده قرار می گیرند. سس مایونز را ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیدهای ازکربوهیدراتهاو غیر قابلانحلالدرآب است. از آن برایتولید چسبوکاغذو درصنایع نساجیاستفاده میکنند. از لحاظبیوشیمی نشاسته از دو نوعپلیمر کربوهیدراتبه نامآمیلازوآمیلو پکتین(پلیساکاریدها) ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در این طرح از فرایند تولید نخ در ماشین ریسندگی اصطکاکی استفاده می شود . از این روش برای تولید نخ های نمره 1 تا 25 متریک استفاده می گردد و نخ های ضخیم نیز معمولاً برای تولید و بافت پتو و سایر منسوجات ضخیم به ئکار می رود. برای ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نایلونها از گروهپلیمرهایپلی آمید هستند. این پلیمرها از طریقواکنشهای چند تراکمییاپلیکندانسیونتولید میشوند. میدانیم که نایلونها کاربردهای صنعتی فراوانی دارند. از جمله کاربردهای این پلیمرها در تهیهالیاف ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نانبه آن دسته از غذاها اطلاق می شود که باپختن،بخارپز کردنو یاسرخ کردنخمیری که متشکل ازآرد وآب است، تهیه می شود. دربیشتر خمیرهانمک هم لازم است و معمولاً ازیک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد. موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ملامین یک ماده شیمیایی آلی است، که بیش از همهبه صورت بلورهای مملو از نیتروژن یافت میشود. ملامین به طور گستردهای در تولیدپلاستیکها، چسبها، ظرفهای غذا، قفسهها و وایتبوردها به کار میرود. ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهتها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوتها برای ساخت ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماستیکی از انواعلبنیات استکه از تخمیرشیر توسط نوعیباکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست هایامروزی را اغلب از شیرگاوتهیه می کنند. ماست از تخمیرقندشیر به ناملاکتوز حاصل می شود. ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : لواشک در واقع نوعي عصاره گرفته شده از ميوه هاست که متخصصان تغذيه به آناکستراکت مي گويند و با خشک کردن بدست مي آيد. خشک کردن از سادهترين ومتداولترين روشهاي نگهداري مواد غذايي است که عمري به اندازه تمدن بشر دارد ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : قدمت کشت و کار و نگهداری گلها در ایران شاید همزمان با شروع کشاورزی بوده است. با نگاهی به تاریخ و فرهنگ ایران بنظر میآید که همواره ایرانیان در زمینه موضوعات مرتبط با گلها جایگاه خوب و ارزندهای داشتهاند. شاید ...
فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کَفش نامی کلی برای انواع پاافزار است. به سازنده و تعمیرکننده کفشها کَفّاش گفته میشود. کفاش به قیاس کلمههای عربی ساخته شدهاست و در منابع کهنتر فارسی نظیر شاهنامه لفظ کفشگر به کار رفتهاست. اجزاء كفش رویه ...