مرکز دانلود خلاصه کتاب و جزوات دانشگاهی

مرکز دانلود تحقیق رايگان دانش آموزان و فروش آنلاين انواع مقالات، پروژه های دانشجويی،جزوات دانشگاهی، خلاصه کتاب، كارورزی و کارآموزی، طرح لایه باز کارت ویزیت، تراکت مشاغل و...(توجه: اگر شما نویسنده یا پدیدآورنده اثر هستید در صورت عدم رضایت از نمایش اثر خود به منظور حذف اثر از سایت به پشتیبانی پیام دهید)

نمونه سوالات کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات کارشناسی دانشگاه پیام نور (سوالات تخصصی)

نمونه سوالات دانشگاه پيام نور (سوالات عمومی)

کارآموزی و کارورزی

مقالات رشته حسابداری و اقتصاد

مقالات علوم اجتماعی و جامعه شناسی

مقالات روانشناسی و علوم تربیتی

مقالات فقهی و حقوق

مقالات تاریخ- جغرافی

مقالات دینی و مذهبی

مقالات علوم سیاسی

مقالات مدیریت و سازمان

مقالات پزشکی - مامایی- میکروبیولوژی

مقالات صنعت- معماری- کشاورزی-برق

مقالات ریاضی- فیزیک- شیمی

مقالات کامپیوتر و شبکه

مقالات ادبیات- هنر - گرافیک

اقدام پژوهی و گزارش تخصصی معلمان

پاورپوئینت و بروشورر آماده

طرح توجیهی کارآفرینی

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1376
  • بازدید دیروز : 5020
  • بازدید کل : 13103831

تكنولوژي توليد و عوامل مؤثر و دخيل در توليد گوشت سفيد

مقدمه با رشد انفجاري جمعيت بشر در قرن گذشته ، نياز مبرم به تهيه مواد غذايي مورد احتياج اين جمعيت روبه رشد ، بيشتر احساس مي شود. از بين مواد غذايي مورد نظر انسان تأمين مواد پروتئيني در دوره هاي مختلف رشد (از كودكي تا جواني و پيري) از اهميت و جايگاه ويژه و خاصي برخوردار است. در بين ...

آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه

:   آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه 1 - هدف و دامنه كاربرد هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد . اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي مي‏رسند كاربرد ...

نگهداري ميوه‏ها و سبزيها در سردخانه

پيشگفتار استاندارد شرايط فيزيكي نگهداري ميوه و سبزيجات در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني ميوه‏ها و سبزيجات تهيه و تدوين شده در بيست و هفتمين جلسه ملي كشاورزي و مواد غذائي مورخ 57/6/7 تصويب گرديد . پس از تأييد شوراي عالي استاندارد و به استناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون ...

نگهداري انگور در سردخانه

آيين كار نگهداري انگور در سردخانه مقدمه هدف دامنه كاربرد اصول روش نگهداري انگور وسايل و مواد لازم برداشت ـ درجه‏بندي و بسته‏بندي طرز عمل در سردخانه جلوگيري از فعاليت قارچ‏ها   پيشگفتار آيين كار نگهداري انگور در سردخانه كه به وسيله فني نگهداري ميوه و سبزي در ...

نگهداري اسفناج در سردخانه

نگهداري اسفناج در سردخانه   پيشگفتار استاندارد نگهداري اسفناج در سردخانه كه به وسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روش‏هاي نگهداري و تدوين شده در بيست و پنجمين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 38/8/24 تصويب گرديد . پس از تاييد شوراي عالي استاندارد و با ...

نگاهداري هويج در سردخانه

    نگاهداري هويج در سردخانه مقدمه هدف و دامنه كاربرد شرايط چيدن و درجه‏بندي بسته‏بندي هويج پائين آوردن درجه حرارت درجه حرارت مطلوب رطوبت نسبي گردش هوا مدت نگاهداري     بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد نگاهداري هويج در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني بررسي و ...

مفهوم بارورسازي ديناميكي ابرها

مفهوم بارورسازي ديناميكي ابرها واقعيت مفهوم بارورسازي ديناميكي عبارت است از بارورسازي ابرهاي ابر سرد با مقاديركافي هسته يخ يا خنك كننده به منظور انجماد سريع ابر،به علت بارورسازي،آب مايع ابرسرد به ذرات يخ تبديل مي شود،گرماي نهان را آزاد مي كند.و شناوري را افزايش داده وبدين ...

مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون

مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , ...

گرمايش از كف

گرمايش از كف تاريخچه سيستم گرمايش از کف 60 سال پس از ميلاد مسيح به خواص و راحتی گرمايش از کف پي برده بودند. در آن زمان روميان با ايجاد کانال های هو اي گرم در زير زمين و يا با گرم کردن زمين حمام ها با آتش از زير سطح , محيط خود را به شيوه اي بسيار مطلوب گرم مي نمودند. دو هزار سال بعد ...


دفتر فنی دانشجو

توجه: چنانچه هرگونه مشكلي در دانلود فايل هاي خريداري شده و يا هر سوال و راهنمایی نیاز داشتيد لطفا جهت ارتباط سریعتر ازطريق شماره تلفن و ايميل اعلام شده ارتباط برقرار نماييد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما